delibirhatun cinaralpinannesi sağ sola 4 bucukken başladı 5 ay 3 günlükken yüz üstü dondu her cocuk farklı takmayın kafaniza bizimkide zorlamazdı ben yuvarlardım yan döndükçe bi gün bi uyandık öğrenmiş dönmeyi 🤷♀️
Habibeaselkeser cinaralpinannesi bebeğim 5 buçuk aylık çok rahat dönüyor emeklemeye de başladık yavaş yavaş ama canınızı sıkmayın bence her Bebek aynı değil herşey zamanla olucaktır🙏😊
Oyku123 cinaralpinannesi bizde 5 ay 25 gunlugüz bizim kizda sırtustu duruyorken yüz ustu donuyor ama yuzustuyle sırt ustu hic donmuyor hemen agliyor donemeyince bende hic takilmiyorum nasilsa zamanı gelince elbet donecek diye :)
Sesy cinaralpinannesi 4.5 aylık ama poposunu kaldırabilse döncek inşallah 😄 sağa sola yarım dönüyor sadece sizinki de biraz toplu bi bebekse geç dönüyorlar genelde.
Hks_34 Yere bir örtü serin ve vakit geçirin yardımcı ol sen sedece orda debelensin dursun.belki sizin bebeğiniz keyfine düşkün bi bebektir☺️ Zaten kendiliğinden yapıyorlar bi an. Bacağını atmaya çalıştır ben öyle yapmıştım
cinaralpinannesi İlk defa bugün döndü kendi kendine. Çok güzel bi duygu 🙈 odaya gittim geldiğimde dönmüştü 🥰
Bgmbgmbgm cinaralpinannesi 4 aylıkken yan dönüyordu, 4buçuk olduğunda yüzüstü dönmeye başladı. 2 haftada filan da kolunu kurtarmayı anca çözdü altında kalıyordu..