zeynepzeze Merhaba aptamil conformil kullanıyorduk. Artık bulamıyorum. Bebeğim 10 aylık. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz? Ne önerirsiniz
Damladamla1 zeynepzeze biz daha 6 aylık olduk ama sütüm çok az olduğu için doğduğundan beri bebelac gold kullanıyoruz çok da memnunuz gaz sorunu kabızlık yaşamadık hiç
Merve789 zeynepzeze bende aptamil.nurtica almistim bize iyi gelmedi suan sma aliyorum ama.onunlada doymuyo doktorumuzda bi mama onermiyo acaba degistirsemmi
Hande59 zeynepzeze aynı mamayı doktorum tavsiye etmişti bende. Bulamadım hipp combiotic önerdi eş değer dedi
zeynepzeze Perimasali Kilo aldırması olarak bakmayın aslında. Eğer anne sürü yermiyorsa mecburen karnını doyurmak için veriyoruz. Bebeğimin reflüsü ve gazı vardı. Kesinlikle gazı olan bebekler için en iyisi. Doktorumuz bize diğer mamalardan daha besleyici olduğunu söylemişti
zeynepzeze Merve789 Anne sütü alıyor mu? Doymadığını nasıl anladınız? Yenidoğanlar çok ağlıyor ve emme istekleri fazla olduğu için doymuyor sanıyorsunuzdur belki
BKumsal zeynepzeze Bebekten bebeğe değişiyor o zaman. Sma ’yi da çok övdüler ama kusuyor benimki içince.. Dene yanıl gideceğiz o zaman. Zaten ihtiyaç dahilinde veriyorum.
Feyza44 Bebeğim 2,5 aylık hem emziriyorum hemde mama veriyorum bizde başta aptamil kullandık ama çok gaz yapıyordu şimdi golden goat kullanıyoruz anne sütüne keçi sütü yakın olduğu için bu iyi geldi