Emerve Kızlar Doğum kilolarınızı nasıl verdiniz emzirme sürecinde içebileceğimiz detoks suları neler siz neler yaptınız
Kereminannesiii Emerve detoks suyu içmedim ama bolca su içtim emzirden önce sonra mutlaka bir bardak su içiyordum. Normal da içtiklerimi saymıyorum bile. Süt olsun diye ekstra hiçbir şey yemedim normal rutin yememe dikkat ettim. 14-15 kilo derdim 18 kilo almıştım 3 kilom falan kaldı sağolsun o da göbekte yoğunlaşmış durumda :)
Handanssrp Emerve alerjik bebek annesi olduğum için kısa sürede fazla kilo vermek zorunda kaldım. Doğuma 81 ile girmiştim şimdi 51 oldum. Bol bol su için. Yedikleriniz bebeğe süt yapmaz, o yüzden azar azar yemekte fayda var.
Emerve Kereminannesiii Kereminannesiii ben de suyu çok içiyorum günde 3 lt kesin emzirdiğim için çok da acıkıyorum
Kereminannesiii Emerve evet hafif şeyler yiyordum ben öğün aralarında tatlıya karbonhidrata düşmemek gerekiyor sadece
tanem03 Benim bebeğim 4 aylık ben de doğumdan sonra sadece hamilelikte aldığım kiloları verdim. Ama hala fazlam var. Henüz çok dikkat etmiyorum kilo için. Bebeğime süt olması daha önemli şuan benim için. Söyledikleri gibi bol bol su içiyorum bende.