Mlkynlmz Bebeklerde gaz sancısı için kimyonlu kaynatılmış su öneriliyor bilgisi olan deneyen varmı 1 bucuk aylik bebeğim bizde de baya haya gaz problemi başladı
BademsMam Mlkynlmz benim ablam içerdi bebeği kolikti faydasını görmüştü baya banada öneriyor ama tadından dolayı denemedim daha
Kevserr42 Mlkynlmz bn her ymktn sonrac1 cay kaşık kimyonu 1 bardak suyla kndim iciyorum faydasını görüyorum gunde 2 defa 4 damlada sabah 10 aksam 10 emzirdimtn sonra ogluma zinco veriyorum gaz problemimiz yok allah a şükür
Nebicimanne Mlkynlmz ben denemedim ama deneyip faydasını görenler olmuştu kimyonlu rezene gibi bişey vardı onuda kullananlar vardı geçmiş postlara bakarsanız görebilirsiniz
Alparslanmirzabyrm Kimyonu yemeklerinize atın faydası oluyormuş ben dün kendim içmeye çalıştım oda faydalıymış ama tadı çok kötü dayanaamdım zaten kimyonlu rezene çayı içiyorum
Mlkynlmz Alparslanmirzabyrm yemeklere atıyorum rezene çayını bende içiyorum hastaneden çıktığından beri de oda süt yapıyor zaten
Deletedmom0099 bende cesaret edemeyenlerdenim humananın rezene ve kimyonlu çayını içiyorum ama çokta bi etkisi olmadı gibi
Mlkynlmz Deletedmom0099 onu bende içiyorum da dediğin gibi kimyonlu suyu duydum işte deneyen varmı diye sormak istedim allah yardımcımiz olsun çok zor gaz problemi
Aa_y Mlkynlmz damalada bize fayda etmedi nurse harveys colex şurup kullandım o kurtardı bizi yada geçeceği vardı bilemiyorum 3 ay bizde çok yıprandık saatlerce ağladı.
Deletedmom0099 Aa_y bende nurse harveyin damlasını kullanıyorum az kaldı diye ikinciye şurubunu aldım insallah bize de etki eder
Aa_y Deletedmom0099 aynen damlası bizede fayda etmedi şurup mu aldınız colex şurup mu ? Aynı saatte vermeye özen gösterin
YldrmBytkn Çok zor da kaldığımda kendime yaptığım kimyon çayından bi çay kaşığı veriyorum bebeğime 2 aylığız. Rahatlatıyor diyolar bende genelde her yemeğime kimyon koyarım ve sabahları normal çay içmem kendime kimyon çayı yaparım.
Aa_y Glsmblm3 ondan önce bi kaç damla denemistim hiç faydasını görmedim bi kaç gün aynı saatte kullanımdan sonra etki gördüm yine ıkınıyordu ama ağlama krizlerine girmiyordu çok çektik bizde
Glsmblm3 Aa_ybende yeni başladım relaktaz Biogaia ve şurup kullanıyorum etki ediyor evet gazını rahat çıkartıyor ama bazen yine gazdan deliriyor gözü dönüyor sürekli ağlıyor