Siblkrdg Deniziincani dış biz çıkardık alttaan iki tane bu dönem çok skntili gerçekten bende kafayı yiycemmmm😂😂
frambuazliturti Siblkrdg 8 mi maşallah 🧿 kaç aylık bebeğiniz? 5 saat uyusam kendimi şanslı hissediyorum 😂
Deletedmom238 Siblkrdg beş saat filan ama buna da şükür diyorum önceden zombiydim şimdi biraz normalleşti 😅
Kevserr42 Siblkrdg uyku yok maalesef bnde 28 günlük bebeğim ama besikte uyumuyo bnm kollarimda emerke uyuyo besige koyunca gene kalkiyo o yuzdn uyumuyorum
Ceydakoruc Siblkrdg gece 12 de yatıyorum sabah 7 buçukta kalkıyorum 8 de tekrar yatıp 10 da kalkıyorum 🥱 ama bu uyku sorunu beni gün boyu zombiye çeviriyo kendime asla gelemiyorum hep halsizim
Deletedmom388 Siblkrdg Normalde akşam 9da uyur sabah 5te emmeye kalkardı bir kez.Sonra uyur ve 8-9gibi güne başlardık ama kızım diş çıkarma döneminde olduğu için bazen daha fazla kalkıyor,saat başı kalktığı bile oluyor🤷🏻♀️
delibirhatun Nilnil kaç saat uyuyorum bilmiyorum ama bazen 2 saat anca uyuyorum 9 10 defa kalkıyorum en az bazen daha fazla bazen kalkıp yatamıyorum uyumuyor oglusum ve 5 ayligiz o halde keşke 3 kere falan kalksam çok yorgunum 😔
Nilnil delibirhatun cok zor bi durum bebeginz nasıl uyuyor bende eskiden öyleydm ama atak haftasında felanmısnz acaba bizde atak da diş dönemnde sık uyanıyoruz ama onun dısında 2-3 kere. Zaten ataklar btmiyo
delibirhatun Nilnil atak haftamıza daha var da dış yerlerimiz beyazlamis ama biz 2.ayımızdan beri hep 1 saatte 1 kalkıyoruz 🤷♀️ hiç düzelmiyor
ZyNpYigit Siblkrdg alışkınm uykuyu çoook sevn bri deilm bn 3 gunde 8 saatlik uykuyla drdgimu blirm ilk dgdugnda 😊