Deletedmom347 Kizlar hani dusa girince kurutmamiz gerekiyorya ne zamana kadar yapiyoruz kurutma islemini benim 9 gun oldu estetik dikis
Busrammesut Deletedmom347 bende 2 ay önce spinal sezeryan oldum yapıştırma dikiş ama kurutma gibi bişey yapmadim sadece havluyla vücudumu kuruladigim şekilde kuruladim o kadar. Geçmiş olsun 😊
GkhanKbr Deletedmom347 Bende 3 ay önce oldum estetik dikiş ve kurutma işlemini sadece havlu ile yaptım. Önemli olan nemini almak canım yoksa aşırı ısıya maruz kalmamalı o yüzden sıcak duşuda önermiyor doktorlar 40-50 gün. Sen havlu ile normal kurula.
SemraHakan Deletedmom347 kuzum doğumdan ertesi gun dus aldim ..dustan sonra degistirdiler..ertesi gun söktüler..hic oyle kurulama falan bisey yapmadim..
Huysuzanne Deletedmom347 Ben 40 ı’m çıkana kadar yaptım sonra fon makinem bozuldu hatta doğumdan önce almıştım. 😂
nurbanu29 İlk defa duydum 🙉 dikiş yerinizi mi kurutuyorsunuz duştan sonra ben hiç öyle birsey yapmadım da
Deletedmom347 nurbanu29 benim agrim 3 gun surdu canm boyle kuruttum dikkat ettim senin 23 gun surmus belki iltihap kapti haberin yok
Gamzeharun Tampon hareketlerle kurutuyoruz havlu ile nemli kalmasın diye bende 1 ay önce oldum hala yapıyorum ve hala agrım var
Deletedmom347 GkhanKbr tamm kuzum cok sagol sicak suyla dus alamamak uzdu beni cunku ben kucuklukten beri kaynar suyla dus almayi cok seviyorum😊
Zeynept Deletedmom347 bebek pamukları oluyorya popolarını silmek için onunla kuruluyordum olmasa fönü sadece 3 saniye falan uzaktan tutuyordum yoksa aşırı bir kurulama gerekmiyor su kalmasın yeter
Defnella Bende hiç kurutma işlemi yapmadım dikişlerime. Havlu ile vücudum nasıl kurulanıyorsa onları da öyle kuruladım.
Kk39 Deletedmom347 bende herhangi bir kurutma yapmadım zaten şu geçirmez bant vardı 1 hafta sonra banti çıkartmaya gittik çok şükür birsey yoktu