Mervemetem 6 aylik oğlum gece 10 kere uyanıyor artık pilim bitti aynı sorunu yaşayan ya da çözüm bulan var mi yazar misiniz
KbrCry Mervemetem malesef suan hala ayaklarimda salliyorum sabaha kadar en az 7-8kez uyaniyo artik bende yipranmis durumdayim hicbir sey fayda etmiyor
Prensessannesii Mervemetem kızım eskisi kadar olmasa da sürekli uyanıyor uyanma da değil gözleri kapalı ağlıyor mızlıyor 15aylık 😂
Bilgiliannem Mervemetem 6aylikken desteksiz uyumaya aliştirdim.geceleri iki kere uyanirdi 6aylikken emer uyurdu
Sclkblt Mervemetem 8 aylık olmaya az kaldı ve hala 80 kere uyanıyoruz geceleri 🤦🏻♀️ Ne zaman düzene gireceğiz merak ediyorum
Asyaaihsnser 6 aylık olmak üzereyiz saat başı bazen 10 dakka da bir uyanıyor :( komşumun kızı pilli bebek gibi akşam anasıyla yatıp sabah anasıyla kalkıyor bizde şans yok bacım
Drkada Benimde 6 aylık ikizlerim var oğlum sürekli meme emmeyd uyanıyor tok olduğunu bilşyorm ama emmeden uyumuyor avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor
Mervemetem Hiç sallamadım kolikti aylarca gaz sorunu yaşadık şimdi iyice tersi döndü bebeğinin gözlerim kan canagi