Ayaz190220 Selam güzel anneler benim 5 aylık oğlum var bu ara uykusunda çok yüksek sesle ağlıyor ama gözleri kapalı uyanmıyor 1 yada 2 dakika ağlıyor iç çekerek bakıyorum gaz yok karnı tok altı kuru herhangi bir sorun yok BaşınızA geldi mi böyle
Crazymomy Ayaz190220 o dönemde bizimde öyleydi sanki biyerini sıkmışsın gibi katıla katıla ağlıyordu gözünü açmazken bile. 7. Ayının ortalarında bıraktı o huyunu şimdi yine ağlıyor uyanınca ama normal seslenme ağlaması yani.
Ayaz190220 Deletedmom388 alt çenesi baya beyazladı yerleri belli ama bu kadar ağlatır mı ilk bebek olunca acemilik çok teşekkür ederim
Ayaz190220 Crazymomy kesinlikle o kadar içli ağlıyor ki sanki canı yandı bş yerine bişeu olmuş gibi ağlıyor sesini kıstı ağlarken 😔 2 dl2 içinde baya beyazlamış damak zaten pirinc gibi yerleri belli
lionyez Crazymomy Ayaz190220 o dönem öyle oluyor bizde geçirdik o kadar endişelendim ki bir şey ısırıyor sanıyordum. Geçiyor
Deletedmom388 Ayaz190220 Evet diş olunca da öyle ağlıyorlar geceleri maalesef☹️ Kızım da ilk dişini çıkardığında birkaç gece ağlayarak uyanmıştı.Rica ederim🌼