Alpaslaninannesii kizlar 1 haftakik bebegim var önceden sütüm koxu kivamdaydi simdi su gibi sanki cok duru sağdim biraz önce normalmi acaba 😳
Gamzeli2206 Alpaslaninannesii bu haftalarda çok değişir bende şimdi hatırladım da bazen su gibi akıyordu ama koyulaştırmak için bol bol kuruyemiş yeyin koyultuyor öyle yapardım :)
Tosdikannesi Alpaslaninannesii su doneminiz bild6ogim kadariyla geçiş sutu donemi bi kac gune normale doner merak etmeyin bol bol emzirin bebisinizi
Annesivekizi Alpaslaninannesii çok normal canım ilk gelen süt kolostrumdu Çok yoğundu. Şimdi ise bebek ilk emerken önsüt yani daha sıvı süt gelir emmenin sonlarına doğru daha yağlı süt gelir
Baloglum93 Alpaslaninannesii canım o önsüt ilk olarak biraz sıvı gbi gri yada şeffasımsı gibi bi süt gelir o üst tatlı tadına bakmıştım ardından da yağlı koyu kıvamlı bembeyaz bi süt gelir bebeğe asıl kilo aldıran süt işte o
Alpaslaninannesii Annesivekizi evet aynen ilk gelen süt su gibi oluyor canim bnm bebisde cok ememior hemen yoruluyor ins doyuyordur
Alpaslaninannesii Baloglum93 evet canim ama bebis cok ememiyor bide kucuk doğdu hemen yoruluyor ozmn o xagli sütten cok icemior doyuyormudur acaba 😳