Gulsah01 Merhaba saglik ocaginin verdiği damlayi kullanan var mi ? Olumsuz etkilerini çok okudum siz ne kullanıyorsunuz
Gulsah01 sirinbaba çok teşekkürler evet tahlilsiz ilaç vermek çok yanlış. Yarın doktoruma sorup değerlere gore tekrardan ilaç isteyeceğim cook sagolun
Adlk Omak_Burcu şuan tam hatırlamıyorum prospektüs e bskın isterseniz koyun tüyü ile ilgili bir şeyi vardı kızıma dokundu huzursuzluk uykusuzluk gaz karın ağrısı yapmıştı doktorumuza anlattığımda evet bu etkiler olabilir değiştirelim hemen demişti başka d vitamini kullandık canım o yüzden
Minikalparslan Bestiron kullanıyorum ama hergün değil 3 günde bir çünkü doktorumuz tahlil yaptı çok şükür iyi o yüzden hergün vermiyorum ama kara üzüm suyu falan yapıyorum pekmez veriyorum belki o yüzden değeri iyidir
Omak_Burcu Adlk bende kullanmadım çok kinadilar beni o yüzden sordum lütfen yanlış anlamayın içinde hersey var ilk bebeğim korktum acikcasi
Adlk Omak_Burcu kınanacak bir durum yok kuzum herkes kendi anneliğinden sorumludur sen kullanmamayı uygun görmüşsündür bu senin tercihin kimsede buna müdahale edemez geçmiş olsun
Lavin25 Gulsah01 paraben var onda bence tercih etmeyin. Bestiron veya sidefer kullanabilirsiniz. Hem kaka da renk değişimi de yapmıyor hem de sağlıklı 👍