AnnEmine1 Arkadaşlar merhaba oğlum yeni dönmeyi öğrendi ve öğrendiğinden beri uyurken dönüp yüzüstü yatıyor. Bi sakıncası bar no acaba çünkü nefes alamazsa diye sabaha kadar uyuyamıyorum
filtrelikahve AnnEmine1 1 haftalık bebeğim var dönüyor napıcam bende bilmiyorum çok erken değil mi annem yalnız bırakma dedi allahtan beşikte dönemiyor yere veya koltuğa koyunca donuyor bi şekilde
Araseymen AnnEmine1 amerikan pediatri akademisi çocuk 6.ayindan itibaren yüzüstü yatıyorsa kendi müdahale etmeyin diyor benim oğlumda yatıyor zaten kafasını yan koyuyor bir sıkıntı olmaz korkma canım.
asyasare AnnEmine1 bebeginiz kac aylik bilmiyorum. ancak 6 aylik falansa korkmayin birakin uyusun. benim kizimda 5 aylik oldugundan beri donup yuzustu uyuyor ikk baslarda tedirgin oldum surekli cevirdim. ama artik kafasini kaldirabiliyor dondurebiliyorsa kendini kurtarir
AnnEmine1 asyasare 4 gün sonra 5 aylık olacak canım ay evet kaç gündür sabah kadar tedirginim uyku uyuyamıyorum geceleri
iremceren AnnEmine1 kafasını tutabiliyo mu yani döndükten sonra kurtarabilio mu istediği gibi sağa sola çevirerek kurtarıyosa biraz rahat olabilirsin ama henüz kurtarmıyosa Biraz dkkt etmelisin
AnnEmine1 iremceren uyanık olduğu zaman güzel çevirebiliyor. Ancak uyanıkken dönerken kolunu kurtaramıyor altında kalıyor bazen gece uyurken nasıl tam dönüyor anlamadım 😂
Sarisey AnnEmine1 belli milimetrede yastiklar var bebekler icin onlar icin tasarlaniyor pediatri onayli yurtdisindan temin etmistim ben delikleri var. Temin edebilirseniz baya guvenli oluyor donen bebekler icin
bself33 AnnEmine1 bizde aynı sekiliz bende başta korkuyordum ama yok bakıyorum gayet iyi nefes alıyor dudisleride buzuyor