Fatma-sare Bebeğinizin boynu var mı benim kızım 2.5 aylık boynu gözükmüyor acaba uzar mı ya da uzatmak için bişey yapmak gerekir mi
Deletedmom276 Fatma-sare kafalarını dik tutmaya başladıklarında daha belirgin oluyor, herhangi bir endişeniz varsa doktorunuza da mutlaka danışın.
_tospikannesi Fatma-sare ayyyyy ne cektim ilk duşunda ters döndürüp sallattırmadın boynu kısa kaldı işte diyen milletten 😂 1 yaşa doğru çıktı boynumuz 😂
Bsra23 _tospikannesi Acaba öyle birşey var mı bende ilk dusunda izin vermedim 2 aylık boynu kat kat gözükmüyor herkes bana ondan oldu diyorlar ve kambur olacakmış 😏
Fatmanuraliatilla Bizde uyurken yastık koymayın uzun olur derler ama ne kadar doğru bilmiyorum dene canım zararı olmaz sonuçta ben yastık koymuyorum normal yani boynu kısa değil
ALPASLANINannesi Benim oglumunda yoktu esim cok guluyordu ama kafayi kaldirdikca belirginlesiyor ama cok dikkat et bu sicaklarda oglumun kipkirmizi pismisti narin bir cildi var umarim yasamazsiniz 🥰
bir_pasa_annesi Fatma-sare kız düşünme benimkide öyleydi hiç boynu yoktu eşim ve benimde boynum uzundur aksine 😁😁su an 4 aylık olduk 2 3 haftadır cıkmaya basladı😂😂
kartalice2020 Fatma-sare benim kızımın da boynu yok🤣 hatta çenesi de yok..arada parmağımla ayırıp üflüyorum pişik olmasın diye
gezentianne Fatma-sare Eşim de bizimkine boynu yok diyor 😀 benm boynum kısa bana çekmiş😀 Yıkarken yüzüstü pozisyonda yıkıyorm anca orayı bir de tombik iyice zor görünüyoe 😀
Ceydakoruc Fatma-sare kızım 6 aylık hala boynu yok😂 ellerimle havaya kaldırdığımda bile boynunu zar zor görüyorum ve aşırı pişik oluyo🤷🏻♀️ bende bebekken böyleymişim şimdi var boynum🤭