Zeynepmusab Anadolu yakası kartal vs bu taraflarda gerçekten iyi bir doktor çocuk doktoru biliyormusunuz ? Hafta ici haftasonu her daim aradigimda acabilecek msj attigimda cevap verip gecistirmeyecek ..vs vs
ilknurgoksu Zeynepmusab Kartal umut hastanesinde Abdülkerim beye gidiyoruz memnunum ama telefon vermiyor hastaneyi acil durumlarda aradığımda nöbetçi çocuk doktorunu bağlıyorlar şansıma mı yoksa öyle mi bilmiyorum ama bağlanan doktorlarda çok güzel ilgileniyorlar 🦋
tugceo92 Zeynepmusab sultanbeyli saygı hastanesi- fatma isgandarova. Şiddetle tavsiye ederim. Gereksiz birşey asla istemiyor. Bebeğim sarılık olduğunda yoğun bakımda ışın tedavisi alırken sürekli bilgi verdi bize o zaman birlik hastanesindeydi soganlıkta. artık saygı hastanesinde. Nigar hanım vardı birlik hastanesinde fatma hanim ile aynı hastane de o da azeri idi. O ayrıldı . O yüzden şuan fatma hanimi önerebilirim. Çok iyi bir doktor. Çok tatlı bir bayan
Leman01 Zeynepmusab Bende kartalda oturuyorum Yeditepe Üniversitesi hastanesi Kozyatağı mustafa berber bizim doktorumuz çok ilgili iyi bir doktor bir sıkıntı yaşadığımızda telefonla mesajla çok rahat ulaşabiliyoruz .
Zeynepmusab ilknurgoksu umut hastenisinide duymuştum bize yakın .. Peki şey sorcam mesela her olayda bi idrar kan tahlili isteyen doktormu yoksa tecrübelimi ? Şimdiki doktoruma gidiyiruz mesela direk anlamak icin her seferinde bi kan bide idrar istiyor cocuga eziyet olark görüyorm bn bunu ( şahsi düşüncem ) .. Nasıl davranıyor
ilknurgoksu Ek olarak randevu günlük alınıyor sabah 8 de Randevu alınmaya başlanıyor geç kalıp 8:30 da ararsanız randevuları dolu oluyor hep 😕yine acil o gün gitmek isterseniz de Nurettin beyi çok övüyorlar onu da tavsiye ederim 💜
ilknurgoksu Zeynepmusab yani ne için gittiğinize bağlı açıkçası biz çok şükür aylık kontroller için gittik 2 kere düştüğünde gittik o zamanda bekletti mesela hemen emara falan sokmadı.2 gün ateşli gittiğimizde tahlil istedi çünkü diş ateşi değilmiş enfeksiyon olabilir ona bakmamız lazım dedi tahlil yaptırdık. Ne için tahliller istedi sizden ?