Defnebru Kızlar Gebze’de iyi tavsiye ettiğiniz çocuk doktoru var mı benim gittiğim doktordan çok da memnun değilim doğru düzgün bşy söyleyip anlatmıyor
Zumrut Defnebru hangi doktora gidiyorsunuz canim, ben de gebzede yasiyorum biz medical parka gidiyoruz
Defnebru Zumrut yüzyıl hastanesine doğumu orda yaptım ilk kontrolüne Yakup bey gelmişti ona gittim yüne ama çok memnun kalmadım sen gittiğin doktordan memnunmusun
Zumrut Defnebru biz hakan demir e gidiyoruz onceden farabi devlet hastanesinde calisyormus, benimde dogumuma hakan bey gelmisti, komsum da tavsiye etmisti ona devam ediyoruz.ama onun yani sira medicalde emre dibek’e giden ve cok memnun olan var
Defnebru Zumrut bende ilgilensin istiyorum benim gittiğim doktor kilo boy bakıyo bşy demiyo gaz ilacı yazmış yazdığınıda söylemiyo memnun kalmadım yani
sinemnihattt medikal Park da Seydi battal bey var şiddetle tavsiyeler ediyorum bırde Mehmet Emre dibek bey var onunda iyi olduğunu duymuştum
Asminmuko Defnebru merhaba baya zamn geçmiş üstünden ama olsun medikal park Gebze ecmel Erdag çok çok iyi bir doktor çok memnunum