Kutay09 Merhabalar, bebeğim tam 40 günlük, reflusu var,mama içerken çok zorlaniyoruz. Reflü yastığı kullaniyorum ,mamadan sonra dik tutuyorum ,onun dışında tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?
Sarisey Kutay09 bana doktorum gaviscon vermisti her beslemeden sonra bir kasik veriyordum. 6ayina yakindan birden kesildi reflusu
dertlikerkenez Kutay09 merhaba 1 aylık olduğundan beri bebeğimin reflüsü var hem çocuk doktorumuz hem gastroentoloji uzmanı ilaca başlatmadı Aşırı kusma olup kilo kaybı yaşanmadığı sürece ilaca başlatmadıklarını söylediler
Sarisey Kutay09 benim bebeğimin mide problemi vardı zaten ameliyat olmuştu. 3.ayından 6ayına yakın sürdü birden bitti. 3aydan once var miydi bilemiyorum cunku midesiyle alakali baska saglik problemlerimiz oldu
TalentedMom Kutay09 yok canım kabızlık şikayeti çok olduğu için hiç denemedim bile evolvia ar aldım ben hiple beraber karıştırıp veriyorum
Mysunshines17 Kutay09 Bizde aynı şekilde gelişen bir durum var ve sürekli tedirginim ben fazla gazdan kaynakli olabileceğini düşündüm ama her beslenme sonrası az da olsa mutlaka istifra ediyoruz hatta bazen emme esnasında bile anlık tıkanma oluyor bilmiyorum refluden kaynakli mı
Kutay09 TalentedMom birde bu mamalara ozel biberon mu kullaniyorsunuz,Aptamil ar,çok kalinlasti, dr.brown biberonu ucunu biraz kürdan ile genislesttim ama yine kalinlasiyor icemedi bebeğim. Reflü biberonu varmış onu mu almaliyim acaba
Kutay09 NefesBilgem mama ile besleniyor,mama içerken kendini geriye doğru atiyor,birkaç damla çektikten sonra ağlamaya başlıyor,mamadan sonra gazını çıkartıyorum ancak yine kusuyor baya,işkence çeker gibi yani beslenme dakikaları. Kendisinin de yüzünden belli acı çektiği