Mircan Kızlar bebeğim 10 günlük göbeği 3 gün sonra düştü ama üstünü degistirirken dikkat ediyorum böyle kan gibi lekeler olmuş elbisesi oyle çok değil bir iki damla sizce normal mi ??
Bilgiliannem Mircan doktora götür canim.bizimde olmuştu k vitamini iğnesi yaptılar.sonra kanaması durdu.çok önemli ihmal etme sakın
Golce123 Mircan göbek kanamaları genelde kvitamini eksikliğinde görülüyo önce kanayan yeri yakıyorlar kanama dvam ederse bir ünite k vitamini aşısı yapıyorlar
Efekusunannesi Mircan canım bnm bebeğimde de olmuştu doktor iyileşme sürecinde ici tam kurumamıştır demişti bn temizlemeye devam etmiştim solusyonu vardı sonr geçti problem olmaz merak etme.bnm bebeğime doğduğunda vurulmuş aşı ondan tekrardan vurmadılar.
Mom0870 Mircan mutlaka gidin çok önemli bir sorun değil ama bize K vitamini takviyesi yapılmıştı ve doktorumuz iyiki getirdin şimdi takviye yaptık ilerde sorun olurdu kan pıhtılaşmasında sorun yaşardı dedi. Danışın mutlaka doktorunuza. Sağlıkla kalın 🌼
Esra007 Mircan normal canım azsa ama eğer fazla olursa doktora gidin solüsyonunuz varsa temizlemeye devam edin içerisi tam kurumamıştır
Mom0870 Mircan aşı değil K vitamini takviyesi iğne zaten doğum sonrası hemen her bebeğe yapılıyor bazı bebeklere yetersiz gelirse kanama yapıyor 3 doktora sordum 3üde bu cevabı verdi ☺️
Eymenkuzey Mircan bizdede oldu saglik ocagina götürdüm antibiyotik verdi düzenli kullandım geçti bişey kalmadı ama muhakkak götür ve baktır canım