Pamuguum Merhaba anneler . Bebegi meme reddi yapip . Uzun süre hic emmeyip (gece gündüz hic emmeyip) sonradan memeye dönen oldu mu Kaçıncı ayda döndü bebeginiz meme emmeye ?
Mom10 Pamuguum Benim kızımda meme reddi yaşadık.3 aylıkken falan başladı 5. aya kadar devam etti daha sonra geri döndü fakat o dönemlerde gece emiyordu kızım, gündüz reddediyordu.
Kadervural Pamuguum valla bizim ara ara oluyor sinir krizi geçirdim resmen oturup agladim ama baktim ki herkesin basina gelen birseu uyku gecisinde vermeye basladim gogus pedini ya da atletimi bas ucuna uyurken koyuyorum o kokuyu surekli almasi icin suan iyiyiz bide bazen uzanarak veriyorum
Kadervural Pamuguum hem.meme reddi bir hafta suruyormus en uzun diger turlu cocugun disi cikiyor olabilir ya da agrisi olabilir gazi olabilir oyle biliyorum mesela her ay tekrarlaya bilir belli zamanalrda
Mucizem0001 Mom10 bende aynı sorunu yaşıyorum ya 3aylık olduk meme reddi başladı aynen gece uykuluyken emiyo gündüz reddediyor
derinseda Mom10 benm bebeğimde gece1 yada 2 kere emiyo gündüz emmiyo sütünüzde azalma falan olmadımı onun içim bşey yaptınızmı sağım falan
Pamuguum Bizim 1 aylikken oldu meme reddi . 2.5 aylik bebegim . 1.5 aydir asla meme almiyor . Bunun gibi durumu olup hic bebegi emmeyim birden bire emmeye baslayan bebek hikayesi bekliyorum hanimlar 😊
Kubralena Pamuguum ah canım keşke dediğin gibi birden bire tekrar memeye dönseler ama öyle birşey olmuyo maalesef. Kızımda 4 aylıkken önce gündüz emmemeye başladı şimdi 5 aylığız gece de bıraktı artık.biberon kullandığım için kaçınılmaz son 😞 sende biberon kullanıyorsan sütünü sağ ver ama emmezse sağsanda azalıyo süt maalesef. İnşallah geçicidir bu durum be tekrar emer 🙏
Loli Pamuguum ben ne emzik verdim ne de bıberon. Bıldıgı tek sey benm memem baskasını aramıyor. 3,5 aylıgız sadece uc dort kez gazı oldugu için reddettı ama emıyor. Ilk once emzkle biberonu haayatınzdan cıkarın. Ve de dıkkat et pamukcuk da olabılır.
Pamuguum Kubralena cok umudum yok ama birden bire emmeye baslayan bebe hikayesi duymakta beni heyecanlandırdı
Mom10 TalentedMom Birçok şey denedim hiçbir şekilde almıyordu gündüz.Doktora götürdüm idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik kullandık ve 5. Ayda bir anda emmeye başladı.
Pamuguum Yanlis anladiniz benim bebegim hic emmiyor Benim istedigim de bebegi hic emmeyip de sonradan emmeye baslayan var mi bunu bilmek istiyorum