Mircan Kızlar bebeğim 10 günlük bebeğimi birgün yıkayıp diğer gün yikamiyorum 1 gün arayla yıkıyorum yani siz kaç gün arayla yikiyorsunuz ??
Deletedmom388 Mircan Ben doğduğunda her gün yıkadım 40ı çıkana kadar özellikle.Şimdi 11aylık olacak,hemen hemen her gün yıkıyorum.Arada çok serin olursa 1 gün yıkamadığım oluyor sadece.Çok sıcak havalar biz bile bunalıyoruz,rahatlasın yavrular🌼
Eternity Mircan Doğduğundan 3. ayına kadar bir gün yıkadım bir gün yıkamadım. 3. ayından şu ana kadar (5 aylık) her akşam uyku öncesi yıkıyorum ama şampuanı sadece bir gün sürüp bir gün sürmüyorum. Çok rahatlıyor, sıcak zaten havalar
Deletedmom388 Mircan Korkma canım merak etme.Rüzgar çarpmadığı sürece bu sıcaklarda bir şeycik olmaz🌼Sağlıkla büyüt bebeğini🙏🏻
Nltka Nisanda doğdu nisan ve Mayıs aylarında iki günde bir yıkadım Hazirandan itibaren her gün yıkıyorum 3 aylık şuan
Nltka Mircan evet banyo filesi aldım küvetine geriyorum yıkıyorum büyük kolaylık banyo filesi . Günlük rutinimiz banyo yapmak rahatlıyor öğlen uykusu uzun oluyor en azından banyo sonrası
happilyeverafter Mircan her gün yıkıyorum mutlaka 8 aylık şu anda. Ona rağmen her yeri isilik 😔 her gün şampuanlamıyorum sadece. 2 ya da 3 güne bir şampuanlıyorum. Diğer günler suya sokup çıkarıyorum.
Volmine Mircan 10 gün bekletme canım bebek suyla büyür derler Hergün yıkama çalış yada iki günde bir 10 günde çok uzun