Alcannipek Merhaba arkadaşlar, 1,5 AYLIK bebeğim ile uçak yolculuğu yapıcam nasıl olacak bilmiyorum korkuyorum kucakta olur büyük ihtimalle zaten daha önce böyle bir şey yaşayan tecrübesini paylaşabilir mi acaba. 1 saat 55 dk sürücek inşallah kolay geçer 🙏🙏😇
Nil614kara Alcannipek Benim kızımda 45 günlüktü bir bucuk saatlik ucak yolculuğu yptık bi sıkıntı yaşamadık yol boyu uyudu kızım sadece emziğini vermeye dikkat ettim kulaklarında ugultu olmasın diye
Balkiz Alcannipek kemer veriyolar o kemeri kendi kemerine takıp bebeği kucağına alıp kemeri çocuğa takiyosun. Kalkarken ve inerken emzik verin kulakları tıkanmasın diye emzik almıyorsa emzirin. Ben 40 günlüktü yolculuk yaptim bi sorun olmadi çok şükür
Zeynep_AlyaninAnnesi Alcannipek kızım 22 günlükken 2 saatlik uçak yolculuğu yaptım iniş ve kalkışta emzirdim çok şükür bir sorun yaşamadım
Zera Oglum 4 aylikken 11 saatlik bir yolculuk yaptik, kucagimdaydi surekli kalkis ve iniste emzirdim. Ucaklar soguk oluyor genelde ince uzun bir seyler almak istersiniz belki. Sorunsuz gececektir daha kucuk😌