Smgeakkurt Kızlar 12 gün önce doğum yaptım fakat çok az sütüm geliyor şöyle akmadı goguslerimden bebeğim emdi mi geriye goguslerimin dolması 3 4 saati buluyor sütümün artması için neler yapmalıyım?
Srplakgn Smgeakkurt merhaba hurma incir yiyordum daha sonra bebeğim gazlanmaya başladı rezene kimyon çayınıda beraberinde içinde bende süt artırımı oldu
Nazlisa Smgeakkurt normalde tatli seyler yemeye karsiyimdir su bile sut yapar ama incir uyutmasi tatlisini siddetle tavsiye ederim cok kolay yapiliyor annem sagolsun yapmisti aksam yemistim bebegim de gece rahat uyuyunca goguslerim cok sismisti. 2 3 kez denedim yine sutum cok olmustu.
Meralvedatazer Smgeakkurt çok sıcak duş al göğüslerine masaj yaparak birde tahin helvası ve sıcak rezene çayı iç kaymaklı bisküviler ile
bsrt Bol bol su ve incir kayisi komposto ic sezeryan dogum yaptim hastanede direk komposto ictim ve hemen sutum geldi suanda da su iciyorum bol bol kizim 2 aylik
Beybiligirl Soğan kavurması, yeşil soğan, tahin yedim. Azda olsa faydası olmustu. 2 gündür humana çay kullanıyorum bayagı etkili oldu.
GokSuM Herkesin ortak yanıtı incir. Kesinlikle çok etkiliyor. İncir yiyip ılık bir duş alıp 5 dk da olsa uyuyun ve sütünüzün artacağına inanarak yapın bunları, farkı göreceksiniz. Dinlenmek ve inanmak yiyeceklerden daha çok süt yapıyor bence. Gerçi çok tecrübeli değilim sadece kendi gözlemim.
Ilkguldila_93 Smgeakkurt ben hastanede başladım humana çayı içtim en önemlisi su ama şişelr devirdim canım endişelenme sitres yapma Allah’ın izniyle çoğalır