annediyeabartmayin Kızlar bebeğimin süt alerjisi var o yüzden süt ürünleri tüketmiyorum. Bugün kakasında yine kan vardı. 1 haftadır et yumurta da yemiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı neden olabilir. Salı gün0 kontrole gideceğiz yine de sormak istedim
Deletedmom896 annediyeabartmayin canım kaçak olabilir mi paketli bi ürün vs ben tamamen kestim evde bisküvi vırt zırt hepsini yok ettim şükür iyiyiz
BabyGroot annediyeabartmayin ne kadardır diyettesiniz bilmiyorum ama en geç düzelen bağırsak tepkili alerji. Ya bir kaçak oldu diyetinizde bilmeden tükettiniz ya da bilmediğiniz bişeye daha alerjisi var mesela ilk akla gelen süt ve yumurtadır alerjen olarak ama onu gluten takip eder. Makarna yedim demişsiniz bebeğinizin glutene karşıda hassasiyeti varsa ona tepki vermiş olabilir ve nuhun ankara makarnası haricinde tüm makarnalarda yumurta da var
2lokummannesiii annediyeabartmayin yumurtayı kestiyseniz makarna da yememelisiniz. Sadece Nuh’un Ankara yemelisiniz.
annediyeabartmayin Deletedmom896 paketli ürün de yemiyorum canım. Dün makarna yedim süt ürünleri yoktu arkasını okuduğumda
Deletedmom896 annediyeabartmayin anladım bi bekle bakalım tekrar olursa Dr a danış ayda 1-2 çok minik görüyordum bende bazen fark etmeden olabiliyor çünkü
Deletedmom896 annediyeabartmayin sanmıyorum alerjik bebekse herseyde olabiliyor takip edeceksin mesela domates yediğimde ağız kenarı isilik gibi oluyor süt alerjisi olan bebeklerde çapraz alerji olabiliyor bi araştır istersen
Cnnirmm Bebegim 5 ay 20 gnluk bi kan ilaci kulandigimda gormusdum kesdim ilaci 2 gundur bende kan var yarin dokdora gidicem siz tecrubelisiniz hep yediklerime dikkat ederim ama cunku kendimde hep hemoroit ve gaz sorunum var di velhasiz hep gecmis olsun .
annediyeabartmayin BabyGroot 2.5 aylıkken öğrendim alerjisini 4 aylık bebeğim. Yumurtaya alerjisi yok diye yiyordum aslında böyle kan gelmiyordu. Bi süre yumrta içeren şeyleri de çıkarayım bakalım 🤷♀️
BabyGroot annediyeabartmayin et yumurta da yemiyorum diyince yumurtaya da alerjisi var sandım ben pardon. Yine de doktorunuza danışmakta fayda var 1 buçuk aydır diyet yapıyormuşsunuz çünkü
annediyeabartmayin BabyGroot 1 haftadır yemiyorum canım ama mskarnada olduğunu unutmuşum. Süt alerjisi olduğundan beri oğlumda meme reddi başladı son bir haftadır gece bile 5dk emmeye başlayınca bende belki et yumurta erkiliyodur diye yemiyordum
BabyGroot annediyeabartmayin anladım çok geçmiş olsun benim kızımda olmuştu sürekli kendini geriye çekiyordu emzirirken çok şükür düzeldi şimdi inşallah sizin bebeğinizin de düzelir 🙏🏻
BabyGroot annediyeabartmayin diyete başladıktan 2 hafta sonra falan düzeldi sanırım şimdi biz diyeti bıraktık alerji uzmanına gittim diyet yapmak için bu belirtiler yetmez dedi bizim kanlı kakamız yoktu sadece gizli kan tahlilinde çıkmıştı bi de ciltte döküntü vardı. Şimdi 1 haftadır diyeti açtım ama yine kademeli olarak sadece süt içmiyorum ya da yoğurt yemiyorum sadece yumurta yemiyorum bi şeylerin içinde yiyorum bir kaç gündür ara ara yine kendini geri çekiyor ama eskisi gibi değil. Bu arada sizin doktorunuz alerji uzmanı mı bilmiyorum ama değilse mutlaka iyi bir hastanede iyi bir uzmana gitmelisiniz benim bulunduğum ilde yoktu alerji bölümü ankaraya ailemin yanına gelince götürdüm ve 2 ay boşa diyet yapmışım boşa vücudumu yıprarmışım resmen bilgisiz insanların elinde
annediyeabartmayin BabyGroot bende bilmiyorum canım alerji uzmanu olup olmadığını bi gün çocuğum çok kötü olunca özel bir hastaneye gitmiştik nöbetçi doktordu diyete başlatmıştı. Kan testinde alerjisi çıkmadı kontrollü şekşlde yemeye başla dedi 2. Gün çok kan gelfi kakasından tekrar diyet yapmaya başladım