Cn2121 Bebelac ar kullanıp memnun kalan var mı güzel anneler Bebeğim kusan bebek o yüzden aldık dün merak ettim kilo alımı felan nasıl olur acaba biraz geriden geliyor kilosu şimdiden teşekkürler 🌸
Pnck Cn2121 biz kullanıyoruz cok faydası oluyor kusmuyor şimdi ama onlar kilo aldırmıyor diye biliyorum
TalentedMom Cn2121 canım ben evolvia ar aldım gerçekten faydasını gördüm hipp comtiotik kullanıyorum ikisini karıştırıp veriyorum
Cn2121 Hayır sütümü sağıp veriyorum bir ay kontrolümüzde sadece 300 gr almış doktorumuz mamaya başlamamız gerektiğini söyledi çok kustugu için de bebelac ar mamayı aldık ama onun içinde kilo yapmıyor diye duydum 😔
Cn2121 TalentedMom aaaa öyle mi ölçek ölçek koyup öyle karıştırıyorsunuz demı ben mama olarak sadece ar kullanıyorum kilo konusunda da fayda gördünüz Değil mi
Mhmtarn canim ben doğduğu ilk aydan beri kullaniyorum bebeğimin boyuda kilosu da gayet iyi üstelik sifir anne sutu
Mhmtarn Cn2121 olur olur hic sıkılma bazi hemcinslerimiz sagolsun emziremiyorum diye cok ustume geldiler cok üzülüyodum bebegim 6 aylik hicbiseyi eksik değil allaha sukur büyüyorlar bi sekilde
Cn2121 Mhmtarn ya onları boşverin bu benim ikinci çoçuğum kızımda emmedi beni mamayla büyüdü şimdi maşallah boyu posu zekası konuşması akranlarına göre çok iyi sadece bol sevgimizi verelim yeter o her türlü sütten mamadan çok daha kıymetli🌸🌸🌸
Gamzelii1 Mhmtarn benm de 6.5 mama meme birde ek gıda başladık yeni şükür sağlıklı olsunlarda bebelerimiz🤲
Mhmtarn Cn2121 kolik bebekler icin aldığım bi biberon var chicconun onu kullanıyorum ben ilk günden beri