Mkelebek Kizlar bebisim 18 gunluk Hergun banyo yaptirmaya calisiyoruz esim sampuani hergun kullanmak istemiyor zararlu diye dusunuyor. Mustela almistim bu arada sizler hergun sampuanliyomusunuz
Mergulce Mkelebek ek gıdaya geçene kadar sık şampuanlamadık.ama ek gıdaya geçince mecbur arınması için bazen hergün şampuan kullanıyorum saçı başı yüzü gözü baya batıyor maalesef
Ikrazumra19 Mkelebek 2.5 aylik bende her gun sampualamiypum dogdugundan beri haftada 2-3 defa sampuan kullaniyorum digerlerinde hep su dokup çıkarıyorum
baybyumusak Mkelebek 38 günlüğüz 2 güne bir banyo yaptırıyorum her yıkamada şampuan kullanıyorum şampuanımız mustela
Helenyaz Mkelebek kızım 2 ay 8 günlük hergün yıkıyorum, ama bir gün şampuanla bir gün sadece su ile,dr umuzda böyle önerdi, gazınada iyi geliyor karnına bol bol su döküyorum, rahatlıyor kuzum, mustelanın şampuanını kullanıyorum bu arada.
Minnakseven Mkelebek doktorumuz iki günde bir kullanın demişti öyle yapıyoruz mustela kullanıyoruz biz de
Bgmbgmbgm Mkelebek doktorla dün bunu görüştüm. Haftada 2 kere şampuanlasan yeter, diğer günler sadece suyla yıka dedi.
BabyGroot Mkelebek bende her gün yıkıyorum başı çok terlediği için saçını hergün şampuanlıyorum ama vücudunu iki güne bir yeterli oluyor
Hilalsuvat 33 günlük benim ki. Ben her gün yıkıyorum ama haftada 2 kere şampuanlıyorum. Bizim şampuanımız da mustela. Ama her gün şampuana gerek yok.