Havvabukre Kızlar 1 ay 4 günlük bebeğim var çişini de kakasını da yapsa ne gece ne gündüz asla bekletmem hemen alırım ama kızım pişik olmuş bepanthol kullanıyorum ama yinede geçmedi bez olarakta sleepy natural kullanıyorum. Pişik kremi önerebilir misiniz
Deletedmom896 Havvabukre bezlede alakalı olabilir yedikleriniz ile alakalı da hamazinc çok iyi geliyor tavsiye ederim ıslak mendil yerine ıslak pamuk kullanın bir süre geçecektir
Ftmglksmc Havvabukre benim çocuğumunda geçmiyodu doktor üç tane krem yazdı madecassol fito ve hametan üçünü karıştırdım öyle sürdüm iki güne geçti geçmeyen pişiğii
Addie487 Havvabukre bezi değiştirmeyi mutlaka deneyin. İçerikleri Doğalda olsa o bez bebeğinize iyi gelmiyor olabilir. Sudocrem iyi geliyormuş pişiğe.
Atypicalmom Havvabukre zdrave 10 saniye içinde rahatlatıyor ama bulmanız zor olabilir. Göçmenlerin Bulgaristan’dan alıp kullandıkları bi krem her derde deva. Kızım doğduğundan beri kullanıyorum şükür hiç pişik olmadı. Kullanan herkes de aynısını söylüyor
Atypicalmom yeni-anne fotoğraf yükleme yapamıyorum sen Google’a zdrave yaz. Mavi bi kutu küçük üzerinde zdrave yazıyor zaten bulgarca. Ama bebek için olanını değil ilk zdrave yazdığında çıkanı al. Doktorumuz üzerinde baby zdrave yazanı almayın işe yaramıyor dedi. Sadece zdrave yazıcak koyu mavi kutu
bluekoala Havvabukre sudockrem kullanıyorum her zaman sürüyorum gece yatarken bol sürüyorum hıc olmadı 😬
Havvabukre bluekoala ya bende teremcin kullanıyorum bakalım inşallah geçer ama hiç gecicekmis gibi degil