Tazeanne0331 3 ay 19 günlük bebeğim 8 gündür sürekli huysuz ve ağlama nöbetleri geçiriyor atak haftasında mı anlamadm ayni durumu yaşayanlar varmı önceden bu kadar huysuz degildi
kdrcnbln Tazeanne0331 3. Ayımıza adım attığımızdan beri aynı sekildeyiz gündüz uykularımız maksimum 20 dk hemen uyanıyor hep bi memnuniyetsizlik 😒
Lmansss Tazeanne0331 bizde 3 aylıkta aynıydık 4 e yakın düzeldi 1 2 hafta rahattım tekrar başladı 4 ay atağıymış 😣
Seyda17 Tazeanne0331 3 ay 25 günlüğüz bı aydan beri aşırı huzursuz hiç bir ev işimi yapamıyorum gazı azalmıştı bi haftadan beri tekrar arttı umarım bı an önce geçer
kdrcnbln Tazeanne0331 ben 2. Aylarda da yaşadığım için biraz antremanlıyım 💁🏻♀️ Eşinizle yada evde ki birisiyle alda sallamayı deneyin sakinleşiyor o şekilde 🌸
Tazeanne0331 kdrcnbln esimin isi yoğun vok fazla eve gelemiyor geldigindr de sadece dinleniyor yanlız bakıyorum ben malesef😔
kdrcnbln Tazeanne0331 sepet salıncak aldım canım ben svavadan faydası oluyor onunda o geldiğinden beri elde sallamadık mesajla hiç elektrikli anakucagı falan fayda etmedi hiç