ABMS Merhaba kızlar. Memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz buzdolabı ve çamaşır makinesi markaları var mı? İkisi de şuan bozuldu yenilemek zorunda kalıyoruz
biranne11 ABMS Bende yeni aldım arçelik ama henüz teslim almadım ☺️ Beyaz eşya işi şansa bakıyor ya 🤦🏼♀️ Annem arçelikten çok memnun. Bozulduğunda Bosh aldı hiç memnun kalmadı
Deletedmom388 ABMS 4yıl olacak Beko kullanıyorum tüm beyaz eşyalarımı.Çok memnunum ama biraz da şans işi maalesef.
Mom62636362 ABMS ailem bosch kullandığı için her şeyim bosch, sadece çamaşır makinem profilo ve sadece çamaşır makinemden memnunum 😅 buzdolabı için siemens’i çok öneriyorlar
bizimgofret Buzdolabı ve bulaşık makinesi bosch gayet memnunum. Siemens ve Bosch ürünleri nerdeyse aynıdır. Farkı yok hatta modellerin kodları bile ayni. Beko ile de Arçelik de durum aynı.
ekmek-arasi ABMS arcelik bulasik makinasi 4 programli Buzdolabi vestel haftalarca etli yemek kalsin bozulmuyor sebzede tazecik kaliyor
Edanurdg ekmek-arasi vestel buzdolabı almayı düşünüyorum açıkçası arçelik ve vestel arasındayım iyi kötü yanları diye maddelersek ne dersiniz buzdolabınız hakkında
Peki ABMS hotpoint kullanıyorum tüm beyaz eşyalarımı buzdolabımdan çok memnunum çamaşır makinemden de memnunum ama en sessizini almama rağmen sesi çok çıkıyor sıkmada
Mommy_ Peki Benimki de öyle ya sessiz diye kandırıldık mı acep 🤔 Yıkamasından çok memnunun ama sıkmaya geçince baya baya ses var yani.