Keremini Bebeklerin kolunda bileğinde özellikle sosyal medyada çok görüyorum. Genelde diş ağrısı ve salya için kullanıyoruz diyorlar ama gaz sancısına, huzurlu uyumasına falan da faydalıymış. Bilen kullanan var mı 🙄
Zeynepalya_ve_annesi Keremini 40 günlükten beri kullanıyoruz bize fayda ettik uykuya gaza salyaya ve diş çıkarmaya heray düzenli tuzlu suda yıkıcaksınuz yada 1 gece toğraga gömeceksiniz yoksa efsununu göstermiyor
Dygosmn1 Keremini bende aldim bi 20 gun aliyor taktigim gibi salya kesildi . 8 aylik olucaz bu arada gazimiz devam ediyordu 5 gundur gaz ilaci biraktim masallah. Birde dun farkettim 2 disi cikmis . Uyudugu zaman bitek cikartiyorum . Bize iyi geldi . Sofi maya dan aldim burda tavsiye uzerine memnunum.
Adlk Keremini levodaddy siteye bir bakın isterseniz kehribsrın özellikleri yazıyor neye iyi geldiğinden bahsediyor
Deletedmom0099 arkadasıma babası tesbihi bozdurup yaptırmıs gaz sancısına falan da iyi geliyor dedi 2.5 aylık bebeği dün e bebekte babyjem markasınınkini gördüm yesil boncukluydu 100 tl fiyatı ama sitesinde yok bende ondan almayı düşünüyorum instagramdakilere güvenemiyorum nedense
Esraemirr Deletedmom0099 ben ebebekten aldim faydasini goremedim bende dedim kehribar sepetinden alsaydim keske diye orjinal olmayabilir bu e ebebegin ki
Dygosmn1 Zeynepalya_ve_annesi benimkinde suya sokmayin yaziyor ama. Ilk efa duydum toprak ve tuzlu suyu.
Bengisu_dunya Zeynepalya arkadaşın dediği gibi toprağa gömüp kullanmalı fakat piyasada cok sahtesi var orjinalini bulmalısınız. Gercek kehribar taşıda pahalıdır
Zeynepalya_ve_annesi Dygosmn1 yok canım suya soktuğunda dibr çöküyorsa gerçek değildir kehribar taşı suda batmazmış
ayazasaf Keremini kayınbabam gr usulü aldı orjinalini ben çok memnunum dişlerindeki huysuzluğu olmadı