elfhuma19 Kızlar 18 aylığız bu aralar aşırı emmeye düşkün bıraksa yolda bile açıp isteyecek yemekte yiyor ama hemen aklına geliyor köpek dişi çıktı artık ısırarak emmeye çalışıyor sizlerdede bunun gibi düşkinlük varmı
SedaMeyra elfhuma19 19 aylik hem de nasil .yalniz ben sunu farkettim disariya ciktigimizda saatlerce emmeden durabiliyor. Evde olduğumuzda surekli üstümde emmek istiyor 3 gündür kuzenimdeyim bahcede falan oynuyor kedi var oynuyor yatarken emiyor uyandiginda emiyor yemek yemeside fazlalaştı
Nil614kara elfhuma19 Benim kızımda aynı 14 aylık her dk emmek istiyor yemekte yiyor hatta ara ara kusuyorda
busra37 elfhuma19 kızım 16aylık bizdede durum aynı. Ben can sıkıntısından emdiğini düşünüyorum çünkü bazen 2kez çekip kalkar. Normal emmeside oynayarak 5dkyı sn geçmez 😀 bide işin kötü tarafı yemek yemez biz bişey yediği zaman 10yemek kaşığı yesin ooo maşaAllah çok yedi deriz yarım meyve yesin ayy çok şükür deriz😀
Nil614kara SedaMeyra Aynı benim kızımı anlatmışsınız 14 aylım sürekli üstümde kucagıma oturtuyum yeterki hemen istiyor köpek dişlerimiz geliyo bitanesi patladı
elfhuma19 SedaMeyra 2 haş sendromumu acaba diye düşündüm bende biran dışarıda bazen istiyor ama evde aman Allahım yapışığız
SedaMeyra Nil614kara emzirmek iyi superde bi sure sonra hele yaz vakti fazla geliyor ben bundan sonra karnını burnunu doyurup parka goturcem bugun oglen uyandi biraz emdi yatakta keyif yaptı ta ki gece uykusuna kadar 6 7 saat emmedi. Ilkleri yasiyorum doğduğundan beri ilk defa bu kadar fazla süre emmeden durdu
SedaMeyra elfhuma19 2 yas olabilir. Kizim. Kopek disleri çıkarıyor ona da.bagliyorum evde yapisigiz aynen ama oynayacak bisi varsa yada farkli insanlar yapışmıyor. Suan bi surec sanırım.