Hymeruss Merhaba , 15 günlük bebeğim var. Kontrole ne zaman götürmeliyim birde sağlık ocakları kilosuna boyuna bakıyor mu ?
DuyguOzkan Hymeruss 1 haftalıkken sağlık ocagına götürüyosnz topuk kanı için bi doğdugnda hastane alıyo 1 haftalıkkende saglık ocagı alıyo sağlık ocagı ası kartı verıyo sonra 1 aylıkken götürüyosnz aşısı var 1 aylıkken
Ozgecan3 Hymeruss bizı 5. Gün doğum yaptığım hastane çağırmıştı sarilik kontrolü için .sağlık ocagi da 7.gün topuk kanı için boyu kilosu baş çevresi ölçülüyor her gidişle aşı günleri veriliyor
Hymeruss [bilinmeyen] götürdüm ama ilk hafta götürmüştüm kontrole. Özelde kontrole götürdüm bir şey demedi
Damlagunes Bizim 15 günlükken sağlık ocağı kontrolümüz vardı 1 aylıkken aşılarımız ve kalça ultrasonumuz vardı daha sonra bi aksilik hissetmediğiniz sürece doktora götürmenize gerek yok aşklarını aksatmamanız yeterli
Hymeruss Damlagunes 15 günlükken sağlık ocagı kontrolü mü bize hiç söylemediler size onlar mı söylemişti bugün 16. Gün😏
Cananscs Damlagunes kalça ultrasonu için tekrar çocuk dr una randevu almalıyız deilmi bugün gittim dr söyledi ama hangi bölüme randevu almalıyım sormadım
Damlagunes Hymeruss evet bizi sağlık ocağı hemşiresi çağırmıştı boy kiloya bakıyorlar sarılık var mı yok mu bakıyorlar bana kan tahlili falan yapmışlardı sütüm yetiyor mu diye bile bakmışlardı
Hymeruss DuyguOzkan tamam canım saol hastaneden vermişlerdi bi kitap onunla sağlık ocagına gitmiltim topuk kanı için. Onlar mo arıyo ben mi götürüyorum onu bilemedim