Edavurucu Hanimlar merhaba benimde sorunum bi cogumuzunki ile aynı sut meselesi denemedigim sey kalmadi en fazla bi hafta fayda ediyor sizde neler ise yaramıştı fikirlwrinize ihtiyacim var…..
Kuzu Edavurucu dere otunu denediniz mi cok sut yapıyor sezeyan ile dogum yaptım sutum 1 hafta sonra dereotu sayesinde geldi
aysenurkerem Edavurucu Bol bol su, irmik helvası, dereotu, rezene çayı, kayısı kompostosu bide eczaneden bitkisel içerikli galactago damla aldım
Canangun Edavurucu canım bnm hiç sutum olmazdi en fazla saygımla 50 cc çıkardı gun de bi kaç kez rezene yapıp ıctim sadece 3 gün falan düzensiz içmeme rağmen ilk defa dün gece 125 cc sütümü sağdım o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana da tavsiye ederim canım
nursimaialp Edavurucu cnm bimde müsli var yulaf li meyveli gevrekler ondan hergün bir kase yoğurt veya sutle ye çok işe yarıyor yanında da karpuz yemeklere kimyon kuru incir hurma devam
Defneninannesi-1 Süt arttırıcı eczanede ürünler var ben badem çok yedim hala da yiyorum bir de bol su. Sütün kalitesini arttırın proteinli ürünler yiyin dengeli beslenin
Edavurucu Defneninannesi-1 bestlak damla humana çay gunde en az 4 litre su tahin helvasi tahin pekmez bol bol yesil yaprakli sebze rezene cayi kimyon cayi…daha neler neler ama diyorum ya en fazla bi hafta😐☹
Fatmabgoksel Edavurucu dut suyu deneyin bende cok ise yaramisti, mamadan direk memeye gectik, 2 bardak suda 1 avuc dutu kaynatin suyunu icin uzerine de 2 bardak su icin, taze yapin yoksa bebege gaz yapabilir. Benim göğüslerim sutle doluyordu
Defneninannesi-1 Edavurucu Bi de bi göğsünle emzirirken diğerini pompa ile sağ.Daha fazla süt üretimi için sinyal gönderimi sağlıyor.Ben galactago kullandım günde 15 damla sabah akşam
invisible33 Evet bir şeyler deniyorsun sadece onları içerken veya birkaç gün etksini gösteriyor kullanmayı bırakır bırakmaz eskisine dönüyor bundediklermizin hepsini bende denedim
Senyorita invisible33 Ay kesinlikle en fazla 1 hafta sonra yine aynı. Çok zor 2 yıl sürekli böyle mi yaşayacağız 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
invisible33 Senyorita valla bende aksatmadan yapıyorum bide öyle savsak yapmıyorum ama işte değin gibi oluyo
mahra Edavurucu Emzirme kampi ve surekli emzirme sonrasi sagim Ne denilirse bos sutu en cok arttiran sey em zir meeeek )))) Cunku gogus ne kadar bosalirsa vucuda o kdr uretim gerekli mesji gider