1anne3434 Kızlar İst da Koska dan sıcak helvanın çok faydasını gördüm ama tatilde olduğumdan dolayı bulunduğum yerde yok hangi helva süt arttırır un helvası mi irmik helvası mi faydasini gören var mi
meliike00 1anne3434 tahin helvasının süt arttırdığını okumuştum bende işe yaramadı ama inşallah sizde yarar
Birkoalaanasi Tahin helvası süt artırıyor, tahin de aynı şekilde. Bulunduğunuz yere getir, istegelsin, migros sanal market, şok market gibi uygulamalar hizmet veriyor mu bir bakın isterseniz 🍒
deletedmom338 1anne3434 bence bol bol yürüyüş yapın ve çorba için etli çorba veya yoğurt çorba süt cogalir
Ceku Süt artıran smoothie ler var ondan yapabiliyorsanız yapın 1 şu bardağı süt 1 hurma 1 incir 1 muz biraz tarcın blenderdan geçirin için eğer kabızlık yaşıyorsanız içine 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi katabilirsiniz
Arenimo Nergiss Evet gerçekten çok etki ediyor o yüzden sürekli alıp yiyorum üstüne bol suyla:) bol sütümüz olsun🙏
Arenimo Nergiss orası öyle ama napalım herşey yavrular için:) kilo verilir onlar sağlıklı olsun beslensin sağlıkla büyüsünler😊
Yenievliiiiii 1anne3434 bence arttırır. Kahvaltıda yerdim ben bebeğim küçükken. Hatta aralarda acıktıkça ekmek arası yapıp yerdim birde onu yiyince çok su içiyosun onunda faydası oluyo.