Oykum09 Kzilar bebeğim 4 ay 10gunluk herhangi ek gıda ya henüz başlamadım ama dün bi çay kaşığı yediğimiz yemeğin suyundan verdim dişleri kasindigi için salatalık veriyorum eline bazen ve 2 gecedir gaz sancısı çektiğini farkettim ve gaz ilacindan verdim bu gece kakasını yaptı normal açık kahverengi ama sanki yaprak yemiş gibi koyu yeşil lekeler vardı ne için olabilir yaşayan var mı 🙄
Deletedmom896 Oykum09 mecburiyetten mi ek gıdaya geçtiniz sizin yedikleriniz suyu dahi olsa ağır gelir şuan sindiremez midesi…
Sinif177 Oykum09 yorumlarda bir anne yazmış ben de yazayım. Doktorumuz 1 yaşından önce tuz,şeker, baharat kesinlikle olmayacak dedi. Ki muhtemelen yaptığınız yemeklerde az da olsa tuzu vardır ve bu bebek için sakıncalı
Oykum09 Deletedmom896 ek gidaya geçmedim canım tattiriyorum sadece ve sürekli değil 3 günde 1 falan sadece 1 cayk yogurt zeytinyağlı yemeklerin sularından falan
Seldagcmn Bişey sindirememiştir ondan yeşil olmuştur. Sindirilmemiş kaka demekti yeşil kaka korkulacak birşey yok. Ama yemek suyu falan tattırmak içinde çok erken çünkü ek gıdaya dahi başlasa o bizim yediğimiz yemekler gibi yemeyecek
Miine Canım yemeklerin suyundan bile 1 yaş altı önermiyor doktorlar , salça tuz ve yag olduğu için, çok erken tatması için en azından 5 buçuk ayını bekleyin derim
Oykum09 Miine haklısın canım ben biraz olsun tat alsın diye kaşık kaşık vermedim zaten verdiklerimde birer çay kaşığı eşim zaten tansiyon hastası ben tuzsuz yemek yapıyorum genelde de zeytinyağlı
Oykum09 Sinif177 haklısın canım ben biraz olsun tat alsın diye kaşık kaşık vermedim zaten verdiklerimde birer çay kaşığı eşim zaten tansiyon hastası ben tuzsuz yemek yapıyorum genelde de zeytinyağlı
Miine Oykum09 doğrudur canım tuzsuz yaparsın bebeğini senden daha iyi kimse düşünemez 🤗 ama doktorlar genelde önermiyorlar doktoruna sor cnm gidisata göre söyler sana ver yada verme diye 🤗
Oykum09 Miine doyumluk yedirmiyorum sonuçta ama doktorumuza gittiğimizde kakanin nedenini sorarken onu da soyliycem belki 1 gün önce tattirdigim yemekten olmuştur
Miine Oykum09 olabilir canım bnm bebeğimin süt alerjisi var bir akc gün yeşillik olmuştu doktor alerjiden demişti bnde dikkat ediyorum
Tuba_ana Yediğinden değil canım sen demir hapı kullanıyorsan veya bebeğe kan damlasına başladıysan olur o sıkıntı edecek bir şey değil