Morcilekkk Tam kilosunu suan bilmiyorum en son 2 temmuzda 4520 ölçmüştü ebe. prima kullanıyorum 2 numara 4 8 kg yazıyor ama sanki bacaklarının kenarını sıkıyor 🙄 bir büyük numaraya geçsem mi siz kaç kg bebeklerinize kaç no bez kullanıyorsunuz
Nesli0504 Morcilekkk bende sleepy 2 numara kullanıyordum 3-6 kilo kızım o zaman 4 kilo 200 gramdı ama bacaklarını sıkıyor sırtından kakası taşıyordu sürekli 3 numaraya geçtim 4-9 kilo şuan kızım 5 kilo ve tam oluyor sanırım kalıplar çok küçük ya da bebek gelişimine göre değişiyor bacaklarını sıkıyorsa tavsiyem üst numaraya geçin bu sıcaklarda yazık bacaklarını sıkmasın pişik olmasın
Mom04 Morcilekkk 5 buçuk kiloyuz 3 18 günlük bugün Sleppy 4 numara külot bez aldım altını ilk değiştirmede deneyecem. Sleppy 3 numara lastik izi yapıyordu bende bir beden büyük aldım. Kiloya bakma bence lastik izi yapıyorsa numara değiştir. Zaten İdrarını yaptıkça bez çabuk şişiyor
Elka Morcilekkk canım benim bebeğim 2 ay 8 günlük 4700 prima 2 numaraya geçtik kakasını hep arkadan sızdırıyor 🤦♀️Bende tekrar 1 numarayamı geçsem mi düşünüyorum
Meftunbade Canım bizimki 8 kilo 3 numara kullanıyorum eğer sıkıyorsa ic lastiği varya onu kopart elinle öyle tak benim elimde küçük numara bez çok kalmıştı ic lastiğini hem lastik izi olmadi hemde öyle kullanabildim kakasi da çıkmadı disari
Kuzey-41 Morcilekkk benm oğlan 6 aylikken 8400gr dı şuan 7,5 aylık kilosunu bilmiyorum 4 numara bez kullaniyorum
vilnius Morcilekkk kilosuna göre kullanıyorum . 7 kiloyuz 3 numara kullanıyoruz. Ve 8buçuk 9 olana kadar da 3 numara kullanacağım sonra 4 e geçerim
Dgndrmz Morcilekkk en son 10.100 gramdı 4 numara kullanıyoruz suan için sıkıntı yok acaba 5e geçsemmi diye düşündüm ama 5de alt kısmı cok torba gibi olur diye vazgectim bi süre daha 4de devam ederiz ara sıra lastik izi yapıyo her daim lastik izleri yok