Mother_ Bebeğim kilo almıyor anne sütü mama gidiyoduk şimdi sütüm azaldı mama ağırlıklı oldu ve kilo alımı durdu napacam
Mom090 Mother_ mama miktarını arttırmalısın belliki mamada yetmiyor olmadı değiştir mamayı kaç aylık bebeğin bilmiyorum ama 3 saatte 1 kesin ver mama
Mother_ Mom090 5 Aylık bebeğim 3 saatte bi veriyorum. Gece sadece vermiyorum 1 gibi icio sonra 7 ye kadar uyuyo bu aralar böyle. Acaba ondan mi zayıfladı
Ayseee27 Bizimde 2 ay 10 günlük. Aynı şekilde gidiyorduk kilo almamış 3 hafta boyunca hala da almıyor gibi geldi bana
Mom090 @adm @Sarisin @NaimeYilmaz @Seydameva son yazdığım neden silindi? Neye dayanarak çok merak ettim ?
Mother_ Sizinkini bilmiyorum da benim yazdığım da silinmiş. Kardeşim diyo yanlış yazmışsın ben sildim dedi . Bilemedim noldu
Mom090 Mother_ ama kafalarına göre gibi oluyor biraz saçmalık yani mama adı fln yazdım diyeyse 1 milyon örnek çıkarırım hayır Ali babanın çiftliği gibi isteğe göre mi siliniyor acaba !
Mom090 Ben hala bir cevap bekliyorum yoksa istediklerinize mi sadece cevap veriyorsunuz istediğinizi sildiğiniz gibi 🤷🏼♀️@adm @NaimeYilmaz @Sarisin @Seydameva @HappyKids @Mom0870 @Tuba
Ealisya Mother_ gece 3 kere versen iyi olur sütünü gündüz girmezsede gece dinlendiğini için sütün oluşur benim kızım altı aylık geceleri o uyanmasada ben kalkıp emziriyorum bebeğiniz kaç kilo 5 aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor haberiniz olsun .