balannesi_ Sueda2929 bende giydirmiyorum 10 Ay 9 günlük benimde kızım ev çok sıcak daralıyo çocuk ama sizinki küçükmüş biraz bilemedim gaz falan olmuyorsa bence giydirmeyin
Mnli Sueda2929 gerek yok ben kışın bile kalorifer yanarken giydirmiyordum yerler ısıtmalı doktor elleriyle olduğu gibi ayaklarıyla da hissetsin demişti
Didem52miray Benimki ayağından usutuyor, oyuzden giydiriyorum 5aylik olucak Nezaman corapsiz bıraksam gazi acayip oluyor
Mnli Sueda2929 dışarıda havaya göre değişiyor istanbul akşamları soğuk oluyor bence ama sıcak bir yerdeyseniz giymeyebilir benimki bir de basmaya başladı mecbur dışarda patik giydiriyorum çoğu zaman
Tugbacolak Sueda2929 kızım ıkı aylık evım bıraz serın hala uzun kol cıcıtlı corap ve patıklı alt gıydırıyorm eldıvenlerıde hep var ayakları usumuyorsa gerek yokdur
Mnli Tugbacolak işinize karışmak gibi olmasın ama benim bebeğim ekim doğumlu yani hava baya soğuktu doktor ilk ay kontrolünde bir daha takma eldiven demişti isteeseniz doktorunuza bir danışın
Emin_e Sueda2929 bu bebise ve eve bagli benim evim serin, benimki de cok gazliydi zaten ayaktan gaz aliyor o yuzden ustunu ince giydirsem de ince bir corap mutlaka giydiriyorum geceleri haric
Woody Tugbacolak bebegin üşüdüğü ensesinden belli olur. Ellerini kesfetme, yavas yavas bi şeyleri tutma dönemine girecek. Eldivenle yapamaz tabi bunu. Doktorunuza sorun idterseniz. En iyisini siz bilirsiniz tabi😇