Dahlia Merhabalar, oğlum bugün 2. Ay aşısını oldu. Herkes calpol kullanıyor. Bize doktor Parol şurup verdi. Kullanan var mı ? Şuan 37 yi geçmedi. Hemen ilaç vermek istemiyorum. Sizler neler yaptınız ?
Glsrnn Dahlia çok ağlıyor bir süre sonra hele de gece hiç susmuyor ben fitil yaptım ona rağmen rahat uyumadı
TospikDefneninAnnesi Dahlia bende calpol kullandı. Hatta areşi 37 oldu biranda kafası yanakları yandı. Dahada ateşinin çıkacağını düşünerek yarım çay kaşığı calpol verdim. Düştü hemen.
Emiri Dahlia canım benim oglanın 37 buçuk tu ben yarım fitil verdim rahatladı uyudu ateşi düştü aslında o rahat uyudu ama ben rahat olamadığım için başında bekledim uyumadım
Dahlia Glsrnn biraz mızmızlanıyor sadece ama normalde de kucak isteyen bir Bebek. Bakalım sürekli takip ediyorum ateşini 37.5 olursa vermeyi düşünüyorum bende
Dahlia Emiri a 10 da olduk aşıyı. 5 buçuk saat oldu henüz 37.0 oldu en yüksek .kaç gün takipte olmamız gerekir acaba
Emiri Dahlia ilk gün ve ikinci gün dikkat ettim ben sonra eski haline döndü çok şükür etkilemedi inşallah 3 ay aşısı da etkilemez
Panikanne Dahlia 12 saat kadar takip ettim yükseldi sonra sabaha kadar saatte 1 kalkıp baktım ertesi gün dr ara ara elimle kontrol ettim. Zaten ilk 24 saat takip yeterli imiş
Seda1706 Dahlia parol ve calpol içerik olarak aynıdır canım farketmez hangisini verdiğin parolda işe yarar
Emiri ZeliHalil bişey degil canım inşallah atlatır bişey olmadan evde dursun o Allah korusun yine ateşi filan çıktıgında başka zaman yarım fitil verirsin