AyseAvan Merhaba arkadaslar 10 günlük bebeğim var göbek kordonu hala düşmedi endişe etmeli miyim neden geç düşer
ilknurgoksu AyseAvan 15gün müddeti var diye biliyorum ama eminde değilim unuttum uzun zaman oldu. Endişe edicek bir şey yok canım💜ıslak veya nemli oluyorsa düşmüyor olabilir kuru tutmak lazım ve solisyonla temizliyor musun ?
Berk2020Mert2008 AyseAvan canım en önemli şey alkol ile pansuman yapmak ve kurulamak kuru kalması çok önemli biz 14 günlük olduk 5. Gün doktor kontrolünde çocuk doktorumuz kontrol edecekti tam elinde kaldı göbeği :) sabah akşam pansuman yaptım ben düzenli
ilknurgoksu AyseAvan doktorun reçeteye yazmamış mı canım ? Biz kullandık genel olarak da kullanılıyor göbekbagının kenarına sürülüyor
AyseAvan ilknurgoksu benimle yakın doğum yapan arkadasa sordum onada verilmemiş canım bizim buradaki hastanede verilmiyor galiba
AyseAvan Berk2020Mert2008 bize verilmedi canım sadece göbek kordonu düşene kadar banyo yaptırmayın dediler
Berk2020Mert2008 AyseAvan bize hastaneden çıkarken çocuk doktoru verdi reçete de alkol ve gazlı bez yazmıştı biz onunla yaptık pansumanı