Kubraklc Esim kastamonuli 9 aylik oglum vR koy yolculugu hic yapmadim hatta uzak arabayla yapmadim siz hic gttiniz mi uzun yolculuga ama bnm oglum emmiyo birde arabayi sevmiyo oglum
Hohomoromu Kubraklc arabayı sevmıyorsa biraz zor arabaya bınınce aglıyor mu uzun yolculuk dedıgnz kaç saat sürecek ? Uyku saatine denk getirmeye calısın bebegınızın ilk etapta huysuzluk yapsa da muhakk uyucaktır
Yigitkomuz_ Kubraklc 2 saatlik bizim memleketimiz oğlum ozaman bile durmuyo 1 yaşında zor oluyo gelip gitmesi pusette de durmuyo elime alınca tehlikeli zor oluyo allah kolaylık versin gece çıkın bencede uzaksa
gulsahbaydemir Kubraklc ben 5 kere uzun yolculuk yaptım, kızım şuan 13 aylık Bi sorun da olmadı 🙂 benim kızımda emmiyor, mama kullanıyoruz termosa sıcak su koyun tamamdır.
Kubraklc Hohomoromu 7 saat falan aksam saatince ciksam acaba korkarmi blmiyorum ki cok sıklan bir cocuk
Kubraklc gulsahbaydemir arabada uyuyolarmi gece cikmayi planliyirum ama oglum gecrde cok uyaniyo ne yapsam blmiyirum corona da capasi
gulsahbaydemir Kubraklc benim kızım gece uyuyor, gece daha iyi gündüz sıkılıyorlar, gece uyandığında hemen mama yapıp veriyordum geri uyuyordu.
Vinividiviciii Kubraklc Merhaba bayramda bende kastamonua gideceğim😍 Yanıma kavonoz mama yapmayı oyuncakalr almayı düşünüyorum😘