Balevlatlar123 Dün bı salaklık yapıp saçımı neredeyse erkek saçı gibi kestim çok pişmanım ne yapabilirim hemen uzaması için ceneme gelse tamamdir
MiracAlpinveUmutunAnnesi Balevlatlar123 ay bi sampuan vardi ben onu kullanmıştım cok cok onceden artık pisilojikmidir nedir benimkini uzatmıstı foto bulayim atayım sana
MiracAlpinveUmutunAnnesi Balevlatlar123 Bunu kullanmıstım uzamıstı bnimkiler de cok cabuk uzayan bir sac degildir mesela bende kiska kestirmistim cok cok onceden 😀
Balevlatlar123 3310umbozuk uzayana kadar eşarpla yaşayamam evin icjnde ya süreci hızlandırmak lazım 🥴
Minyyy Valla eşim sıfıra vurduğu zaman çiçek sular gibi gidip gelip ıslak elini kafasına sürüyodu hızlı çıkıyodu öyle şaçı nemli tutmak lazım
Koalammm Balevlatlar123 instagramda kozmik bakım diye bir sayfa var ordan bir şampuan kürü paylaşmıştı oğluma denedik saçları hemen uzadı gerçekten ☺️ Keşke daha önceden kesfetseymişim diyorum. Dün yine bir post paylaşmıştı saç uzatma ile ilgili bir kür tarifi verecekmiş onu bekliyorm denemek için
PonciKom Balevlatlar123 ben sarımsak şmp kullanıyordum yollar once hem dökulmuo hem cok uzuyor smdı yıne basladım mesela yıne baya uzamıs saçım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Balevlatlar123 o saçtan saca degisir Kuaforde calisiyodum ben ozamanda sarımsak sampuani veriyoduk musterilemize hem dokulmeyi onluyo hem sac uzaması icin