CsnmC Merhaba 2.5 aylık bebeğim var wellcare d 3 sprey kullanıyordum fakat 4 yaştan önce kullanılmaması gerekiyor diyor prospektüste. Siz ne kullanıyorsunuz?
Pelo_00 CsnmC biz zincad d3 kullanıyoruz doktorumuz önermişti bütün d vitaminlerinde o şekilde yazıyor yasal zorunlulukmuş
Sesy CsnmC hayır 4 aylık henüz doğduğundan beri kullanıyorum. Önce yarım fısla başladım sonra büyüdükçe 1 fıs veriyorum her gün. Doktorumuzda o şekilde devam et dedi.
Aselllmom Bazen 1 gün falan vermeyi unutuyorum ben ertesi gün veriyorum arada atlamak sıkıntı yapar mı? Bende ocean kullanıyorum.
Gizemalix1 GoGirl kullandım tabiki ama yaz gelince bıraktım yaz geldiğinde güneşten o vitamini alıyor diye ama bı ebeye sormak lazım
CsnmC Gizemalix1 kullanmak gerekiyor mutlaka sürekli dışarı çıkartıyo musunuz güneş görmesini sağlıyomusunuz?
Gizemalix1 CsnmC evet hergun mutlaka dışarı çıkarız evden cikmasak bile balkonda güneşleniyoruz ama yinede an itibariyle başladım tekrardan ☺️ bişey daha sorucam demir ilacı ile d vitaminini arka arkaya mi veriyorsunuz yoksa bekleyipmi
Pelo_00 CsnmC bende ilk onu okuduğumda çok tedirgin olmuştum acaba yanlış d vitamini mi aldım diye sonra kontrolde doktorumuza sordum yasal zorunluluk dedi rahatlamıştım