Fuldenkcblt Anneler merhaba oğlumun beyaz ve renkli kıyafetlerin de yemek lekeleri var bir türlü çıkaramıyorum hoş bir görüntü sağlamıyor lekeleri çıkarmak için etkili ne kullanıyorsunuz.Yepyeni kıyafetler lekeli🤭
Arifeeee Fuldenkcblt Ben yemek ve kaka lekelerini kendimiz için kullandığım sıvı deterjan ile yıkıyordum sonra güzelce durulayıp bebeğimin deterjanı ile tekrar yıkıyorum. Biraz uğraştırıcı ama ben böyle buldum çözümü.
Biranne91 Fuldenkcblt Instagram’da bununla ilgili daha yeni duydum. Minoris sprey varmış leke çıkarıcı onu kullananlar memnunlarmış bir deneyebilirsiniz. 😊😊
bilbakalim Fuldenkcblt ben lekeleri kıyafetleri evde giydiriyorum küçülünce saklamıcam atıcam bi zıbın bi tişört için pahalı çıkarıcılar almam gider tişört alırım 😂
Fuldenkcblt mutire bende roxy kullanmıyorum ama bana mısın demiyor🤦🏻♀️O kadar kötü bir görüntü ki nerdeyse kıyafetleri atma derecesine gelicem…🤨
Arifeeee Fuldenkcblt evet bu şekilde çıkmayan lekemiz yok. Geçen gün demir ilacını damlatti üzerine üşendim o şekilde yıkamaya. O kaldı sadece leke olarak
Biranne91 Fuldenkcblt Trendyol hepsiburada Gittigidiyor’dan veya minorisin kendi sitesinden sipariş verebilirsiniz 😊 marketlerde hiç görmedim ama ebebek veya civilde varmıdır bilmiyorum
mutire Hande59 kuzu üstüne dökmeden direk makinanın gözüne koydum bugün denedim ama çıkarmamış acaba üstünde bekletmek mi gerek hiçte sevmem ıvır zıvır işi ama neyse 🤣
Larinaz Hiç leke kalmıyor vanish döküorum lekelerine uzun yıkıyorım unibaby deterjan kullanıyorum.bazende pril damlatıyorum.
Chadia Fuldenkcblt size bir püf noktası özellikle salçalı domatesli lekelerde yıkadığınızdq leke çıkmamışsa direk güneşe leke gelecek şekilde koyun leke güneşte ya tamamen yok oluyor yada çok az izi kalıyor Buda tekrar yıkamqktan kurtarıyor. Bende 2. Bebeğimde biyerde okumuştum denedim işe yaradı. Kendi kıyqfetlerme bile bazen yapıyorum
Gamzeli03 Fuldenkcblt leke olduğu Zaman makinaya atmadan Beyaz sabun ile lekeli yeri citile ben kaka lekelerini öyle çıkarırdim sonra makinaya atardım