Cutebaby
[bilinmeyen] of ya bizde olacağız 4 tane çok üzüldüm 🤭😔
Erselinannesi
[bilinmeyen] ebenin numarası yok mu bizim bir arkadaş başka bir aşı için sormuştu yok aynı gün demişlerdi ama bir yerde de çocuk bugün mutsuz gibi diyip aşı vurulmadigini duymuslugum var en iyisi ebe bin cevabı galiba ☺️
tgc
[bilinmeyen] bende geç yaptirmistim ama hangi aydi hatırlamıyorum ateşi olur fwrketmeyiz yaparlar falan biraz toparlaninca gitmiştim ebeye ateşini ölçün önce sonra yapın dedim. Ben aşıdan iğneden çok korkuyorum benim babam 3.4 yaşındayken ateşli iğne yapmış hemşire ve şuan engelli o ayağı eskiler ama olsun
SevcanEbrar
Sağlık ocağını arayıp sor istersen bazı aşıların gününde yapılması gerekiyor
Zeykemk26
[bilinmeyen] canım oglumun 17 aralıkda 4. Ay aşısı vardı ama sunnet oldu doktor 1 hafta erteleyın demıstı. 28 ınde vurdurduk saglık ocagına soyle sıkıntı olmuyor
Deletedmom444
[bilinmeyen] canım bence sağlık ocağını mutlaka ara sor çok geçmiş olsun ne zamandır hasta öksürüyor mu grip mi neyi var kuzunun Hafif seyreden ateşli veya ateşsiz hastalıklar, antibiotik kullanmak veya hastalığın iyileşme döneminde olmak aşılanmaya engel değildir. Ancak orta-ağır derecede hastalık halinde veya aşının içeriğine karşı ciddi alerjik reaksiyon gelişmişse aşı yapılmaz. Değişik aşılar bir arada ve aynı gün uygulanabilir. Birden fazla aşının aynı gün uygulanması istenmeyen etki olasılığını arttırmaz, bebeğe ‘ağır’ gelmez. Uzman Dr eda balanli yazmış
Deletedmom444
[bilinmeyen] çok geçmiş olsun 😔
PoyrazinannesiEbru
[bilinmeyen] oğlumun 2. Ay aşısında hastaydı . Doktor haftaya yaptır dedi. Ertesi hafta hastalığı devam ediyordu ebe aradı sağlık ocağından gelin artık diye. Hasta dedim. Ateşi 38 i geçmiyorsa biley olmaz dedi. Götürüp yaptırdık bi sorun olmadı
bynduru
[bilinmeyen] 4.ay aşisi ise 4.ay bitmeden bir gun yapilacak sekilde ertelenebiliyor.Aile hekimim soyledi.gecmis olsun
Sedakanikyiss
[bilinmeyen] Ebenize danışın. Canlı virüs aşısıysa yapmıyorlar ama normal aşıysa vuruyorlar. Ebenizin size gün vermesi daha iyi olur ki zaten aşıya gittiğinizde aile hekiminiz muayne ediyor o onay verirse vuruluyor.