Siyahbeyazz Ağustosda kırklareli lüleburgaza taşınıyorum eşimin işi nedeniyle orda yaşıyan bilen varmı Özellikler bebeğim için öneribilecegi çoçuk doktoru ora hakkında hiç bir bilgim yok 🤦♀️🙄
Gunes_kiz Siyahbeyazz bende Lüleburgaz da yaşıyorum çok doktor tecrübemiz olmadi ama devlette bi Cansel hanim vardı memnun kaldık biz ondan.
Mervemom Siyahbeyazz lüeburgaz da yaşıyorum dogumum özel medikent hastanesinde oldu, çocuk doktoruna özel dermanda devam ediyorum Mesut Aydoğdu çok iyi bir doktor çok memnunum
mervealco Siyahbeyazz Lüleburgaz devlet hastanesi sevgi hanım çok çok iyidir tavsiye ederim özeldeki doktorlardan daha ilgili
Merve43 Siyahbeyazz yakın oturuyor ailem 25dk filan uzaklikta. Ablam senelerdir o doktora götürüyor ben de götürdüm kizimi gayet ilgili muayenesi iyi hemen kartını verir saat kaçta olursa olsun açar telefonu. Gece filan acil bir durum olduğunda şehir içindeyse çağirirsanız geliyor
busgokalp Benim eşimde asker geçen sene lüleburgazda yaşıyorduk çok tatlı bir yer doktor önerim de derman hastanesi mesut aydoğdu çok memnundum