Emineyilmazz Ysmn99 keyfi dğeil de gitmeye ihtiyacım vardı alışveriş vs. çocuğa bakacak kimse yoktu mecbur götürdüm
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ysmn99 Sahile gittim de kapalı hiç bir alana sokmadım. İnsanlarla teması en az yerlerde kalabalıktan daima uzakta tuttum. Hep havadar yerlerde bulundum. Avm hiç tercih edilmemeli bebekle fikrimce.
Mommyshark Ysmn99 Gidilir ama gidilmemeli kendim gittim alışveriş için ama o kadar havasız geldi ki bilerek klima açmamışlar sadece havalandırma açıkmış ama hiiç güvenli gelmedi bana 🤷♀️
Deletedmom413 Ysmn99 Mecburen gittik birakacak kimsem yok bebek arabasinda durdu hic cikarmadim eve gecip cikarirkende önce kendimi dezenfekte ettim oyle aldim. Mecbur olmasam gitmezdim ve bidaha mecbur kalana kadar gitmicem 😐🤣 Ates ölcümü yapildi giriste cogu magaza kapaliydi ve nerdeyse kimse yoktu avmde
Smnl Ysmn99 eşim tek bir mağazaya girip bir şey almak istiyor ona bile carladım göndermedim değil avm herhangi bir kapalı alana bebeğimle girmem. Her şey internette var neden internetten almıyorsunuz
Deletedmom330 Avm’ye hiç götürmedim bu dönemde. Açık alanlarda takılıyoruz. Eğer bulunduğunuz İl’de açık avm varsa ( bizim burda var mesela ) mecbursanız götürebilirsiniz.
Aminem Ysmn99 pandemiden sonra hiç gtmedik öncesinde 40 i çıkmadan bile gtmiştk ama şimdi gtmiyrz uzun sürede gtmem heralde
Depresif_polyanna Şaka gibi, bir sürü anne de gittik yazmış. Hepinizin cesaretine hayran kaldım doğrusu. Avm nin ne mecburiyeti olabilir ki, her şey internette mevcut. Sizi bilmem ama ben asla götürmem,6 aydır gitmedim hiç eksikliğini de hissetmedim valla.
GoGirl Ysmn99 su donemde avm bence en gereksiz yerlerden. 7 aydir hic ihtiyacim olmadi alacaklarimi internetten aldim.