Melikee16 Merhabalar 6 aylık oğlum var dün tam 6 aylık olduk 2 ay önceki kontrolünde 7,200 çıkmıştı bu kontroldü 7090 çıktı niye kilo almamış olabilir
Nryvzks Melikee16 kilosu gayet iyi aslında. Bebeklerde bazen duraksama dönemi oluyor malum diş çıkarma, farkındalığının artması falan. Hep 1 kilo almaya devam etse sonuç sıkıntı olurdu. 🙂
Sevilayy_1 Melikee16 Sağlık ocağı bi açıklama yapmadı evet bebeğinin kilosu normal çok mu hareketli hastalık mı geçirdi 100 gr kilo kaybı var almaması sorun değil olan kilosu neden düştü meme reddi mi var
Oglusumm Melikee16 sıvı kaybı olmuştur canım belki bizde de aynı sorun var 5 aylık sıcaklardan sıvısını artır
Hande59 Melikee16 canım muhtemelen anne sütü alıyor ve sütün yetmiyor bezler nasıl? Aynısını yaşadım bebeğim 4 aylıkken 7250 6. Ayda 8 kilo 8. Ayda 8100 kg olmuştu evet kilosu iyi fakat gelişimi durdu. Ek gıda aldığı için ben emme süresi azaldı siye düşünmüştüm ama maalesef sütüm yetersizmiş mamaya başladık. Doktorunla görüş istersen
Yagizkus Melikee16 benimki 6,5 aylık 7 aylıkken bile o kadar olmaz ama benimkisi zaten çok küçük doğdu. Kilosundan ziyade bebeğinizin kilo almaması önemli dr unuz bir şey demedi mi kilo almamasına.ek gıdaya geçtiniz mi