Busrakerem Kızlar oğlum 40 günlük emerken bir çekip bir ağlıyor sancısı olduğunu zannetmiyorum memeden ayırınca ağlamıyor çünkü gece uyku halinde emiyor ama gündüz yapıyor neden olabilir süt mü gelmiyor kızıyor acaba birde iki gündür sarı olan kakası yeşil oldu neden bilen var mı acaba
Kubraikra Busrakerem Benim kızımda öyle bugün 1 aylık olduk uykulu Halinde güzel emiyor ama uyanıkken memeyle kavga ediyor. Ama benim sütüm fışkırarak geliyor rahat ememiyor büyük ihtimal ondan😣
Serap5 Busrakerem gaz olabilir üşütmüş olabilir başka bi sıkıntınız var mı meme reddi alerjik olabiliyor
Birinciannesi Busrakerem yeşil kakayı önsütü fazla aldığında yapıyorlarmış bebeğimin burnu tıkalıyken kakası yeşil oluyor sürekli çek bırak yaptığı için
Birinciannesi Burnu tıkalı olabilir, bebeğim genelde burnu tıkalıyken öyle yapıyor😊 serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çekmeyi deneyebilirsiniz
Saniye Busrakerem canım diline bak pamukçuk olabilir benim oğlumda öyleydi ağrı ve acı verir ememez pamukçuk olduysa
DevranAlp Busrakerem ağzına bak belki pamukçuk varsa süt geldikçe acıyabilir meme değdikçe acıya bilir beyazlık varsa pamukcuktur o