Cktha Eelif24 makarnalutfen den alabilirsiniz önce yağda kavuruyorsunuz sonra şu ekleniyor . Ebebekten aldiginizi kaçırmadıysanız ya da iyice kaynamadıysa ondan eksilik olabilir
Aysegulss Eelif24 e bebekten aldığım tarhanayı pişirdikten sonra çantasına koyup anneme çocuğu bırakmıştım oda görmemiş başka çorba yapmış. O çorba çantada 1 hafta kaldı çantayı sonrasında kullanmadığım için. Bir hafta sonrasında hiçbir küflenme bozulma yoktu çorbada. Sanırım çok yoğun katkı mevcut içinde. Makarnavitmanın tarhanasının tadı çok güzel kendimize bile yapıyorum ondan tavsiye ederim
ilknurgoksu Eelif24 hayır hiç güzel değil tadı bende oğlum için aldım ama hiç beğenmedim ben kendisi yapıp satan birinden alıyorum ve çok güzel bir tadı oluyor bebeginiz içmeyecekse sokak hayvanlarına yapıp içine ekmek doğrayıp koyabilirsiniz
Deletedmom348 Eelif24 Ben bir kadın buldum doğal yapıyor emekçi bir kadın. Ondan alıyorum geçen seneden beri.
btlknn Böyle olmaması lazım,makarnavitmadan aldığım ve aktardan aldığım ekşimsi değil masaAllah seve seve yiyor ama e bebekten aldığımı yemedi.
ilknurgoksu Eelif24 siz nereden alıyorsunuz yani organik olduğunu düşünüyorsanız ondan yapın ve bebeginiz kaç aylık 💜
Deletedmom302 Eelif24 olmaz olur mu içinde bir sürü baharat oluyor bazilarinin, lütfen içeriğini okumadan bebeğinize vermeyin, pişik yapabilir alerji yapabilir, tarhana çok besleyici evet ama dikkat etmek lazım , ben baharatları 8. Aydan sonra vermeye başladım.
Gulfem07 Eelif24 bizim yaptığımız tarhana çok baharatlı olmuyor ama.icerisinde mercimek nohut domates taze nane falan oluyor ben veriyorum 1 2 kere hapşırdı sonra severek içti alerji yapmadı.
Efemoloji Kendiniz bile yapabilirsiniz ya sadece salçalık biber un yoğurtla bir haftada en geç hazırlarsınız ya ben öyle yaptım şahsen almaktansa başkasından
UmitBusraAysima Eelif24 e bebeğin tarhanasını bende almıştım 1 kere yaptım ekşi ve jöle kıvamında oldu yiyemedi kızım. 4 aydır asciannenin tarhanasını kullanıyorum kızım hepsini bitiriyor ve görümcemin kızı tarhana sevmeyen bi bebekti o da başladı tarhanaya bu sayede😂