nilosaydn https://imgyukle.com/i/SNYwUQ bu ne şimdi allah askına :((( ne olabilir bu dunden beri kakasını yapmıyo zorladı zorladı kustu böle bısey geldi ya :(
Gamidemi nilosaydn canım benzer bir durum yaşadım bende doktoruna foto attım balgam kusmuş dedi üşümüş olabilir tekrarlarsa getir demişti. İnşallah tekrar etmez sizin de
Nebicimanne nilosaydn kıyafetindeki fiyonku kustu sandım dedim bu ne et mi kustu çocuk 😅fotoğrafı yakinlastirinca anormal bişey göremedim üşütmüş gibi geldi bana
delibirhatun nilosaydn evet bence balgamli oğlum da üşüyünce böyle kusmustu bi şekilde bi esintiye usutmustur geçer önemli bisey değil ama çok sık devamlı olursa bi doktora gidin sıcak tutun bebisinizi🙂
nilosaydn Gamidemi annem de balgam dıyoda genede sizlere sorım dedım ya cok teskkr ederm valla ıcım rahatladı
pasabeyy nilosaydn canim o sarimsida mi kusmuk eger öyleyse safra kusmus degilse lakin normal benim oglum hep kusardi böyle 4 5 ayinaa kadar
nilosaydn delibirhatun gece ustunu ortmedım sıcak dıye belkıde usuttu yavrum ya :(( teskkr ederm dıkkt etcem saol ☺️☺️☺️
delibirhatun nilosaydn rica ederim üstü açık yatana kar yağar derler zibinla yatırıp üstünü ince şekilde örtebilirsiniz terlemez o zaman 🙂
Annekeki nilosaydn gece lutfen ort ustunu. Benim kizim da terliyo. Hatta ben utanmasam ciplak dolasacagim ama gece bir uyaniyorum usumusum hemen bir ortu cekiyorum ustume. Uyuyanin ustune kar yagarmis. Normal yani kusmugu korkma, masallah pamuga🌸
nilosaydn Nebicimanne ay allah korusun 😣😣😣😣 yok bak orda sarı bısey var gormedın orayı sanırım sarı böle leke gibi arkdaslwr balgam dedi