Ccggty Pazartesi işe başlayacağım bebeğime süt bırakmam lazım ama gün içinde emdiği için göğüslerim dolu olmuyor 15 dk 40 50 CC falan çıkıyor tek göğüs emzirip diğerini dolunca mı sağsam ne yapsam bilmedim siz süt sağan anneler nasıl yapıyorsunuz
Kadervural Ccggty dolu olduğunda bile 10 dk ikisi 60 zor cikiyor benim cunku gogusumun ucu makinanin vakumlu yerine giriyo kahvelik ilk başta aliyor sonra ucu girince sut yavasliyo canim yaniyo ben yapamiyorum sagmayi yani belli vazgecttim sagmaktan siz makinadan anlayan sagan birine danisin belki ben de siz de yanlis yapiyoruz
Ccggty Kadervural yaa doluyken denemedim ama emdikten sonra deneme amaçlı sağıyım dedim çıkmıyor çok ama sıktığımda fışkırıyor yanlış yapıyorum heralde zaten bi çekiyor iki çekmiyor yokmu ki bilen yardımcı olcak
Limoncicegiiiii Kadervural bende aynen öyleyim post açtım zaten sağıyorum ikisi toplam 60 çıkıyo markası ne pompanın
Kadervural Ccggty ayni durumdayiz biz kullanamiyoruz bir iki kisiye daha oldu cevremde hatta kuzenim sıkıyor var fışkıriyo ama makina cekmiyo benimde oyle 60 zar zor cikiyo yani almiyo cunku cekmiyo bebek tabikide onun iki katını cekiyor siz em iyisi saglik ocagina gidin belki ebeler yardimci olabilir ya da medikal demi satiliyor ordaki bayan calisan
elif5151 Ccggty bnımk kraft makınem sagıyom bnde bende haftaya işe başlayacam ztn ilk başlar Emmedi bebegım o yüzden hep sagdım arada emiyor artık bn attım buzluga bide mama alın işe gitmeden mama verın bı öğün o arada sagıp atın bırıksın
Deletedmom329 Lansinoh makinam. 3 saate bir sagiyorum. Sarilik olmadan once emzirip ardindan sagiyodum. Annenin bunyesiyle alakali sut coklugu birazda
Ccggty Deletedmom329 ya benimde ilk doğdunda göğüslerimi sürekli sağardım taş olurdu tazyik problemi de vardı birini emerken diğeri akardı şimdi. 5 aylık işe giderken bırakacağım süt ama yumuşacık göğüslerim süt var ama sağmayı beceremiyorum sanırım
Ccggty Kadervural evet elimle sıkınca süt gelito makineyle zor çıkıyor 45 dk falan sağdım 150 ml çıktı anca zorla
LeylaNur Ccggtymerhaba bence iyi 150 ml, siz sağmaya devam edin. Ayar kademesi varsa yavaş yavaş attırın. Olmadı işe başladığınız ilk gün mama takviyesi yapın. Sağdığınız sütü bir sonraki gün içicek, 2. Günden sonra düzene girer