Rabiaaa22 kızlar bebeğim 1ay 2 gunluk.3 gundur uyanıkken laf attığım zaman ağzını acarak ıçten guluyor bana.ve bunu kımseye yapmıyor sadece bna.siznde boyle bısi oldumu?1 aylık bebek gülermi ya şaşırıyorm🙈
Premses- Rabiaaa22 kızım 8 aylık 2 3 4 aylıkken şimdikinden daha fazla gülüyordu şimdi suratsız bişe oldu 😂
Cnmnici Rabiaaa22 tam bir aylık olduğunda oğlum gülüyor ve sesler çıkarıyordu erken de anne dedi 6 26 günlükken sizin de öyle olabilir ve ben çok ilgilendim onun da etkisi olabilir😄
metehnn Rabiaaa22 bizimkide 1 ay10 günlğk habire güler biz onla konuştukca ilgi istiyolar hep bazen babası konuştukca şekilden şekile bi giriyo çok şaşırtıyo bizi 😊
Aka2020 Cnmnici benimki de nerdeyse bir aylıkken ses çıkarmaya başladı. Kayınvalidem siz bu çocuğu 6.ayda konuşturacaksınız diyor. Ben de 6.ayda konuşur mu çocuk diyordum 😅
HamzaSiracveBen Rabiaaa22 bizimki de 1 bucuk ayşıktı trip atıyodu her gun gordugu insanları bi gun gormesin suratlarına bakmıyordu annem ve teyzeme yapmıştı cok sasırmıştık sıpam haylada aynı gidiyo kıskandımı suratına bakmıyo insanın tiye alıo 😂😂😂😂
ElifAlmila Benim kızımda annen sağolsun konuşturmaya alıştırmıştı 20 günlük falandı baya iyi dinleyip gülüyordu zamanla 1 aylık oldu agular yapmaya başladı şuan bilinçli şekilde cevredekilere gülüyor 😊😊2 aylık ve düşük çeneli diyorum
Cnmnici Rabiaaa22 agular 3. Ayda bitiyor sonra sizi dinliyor ama vazgeçmeyin konuşun ve goz teması bol bol kurun 🥳